O NAMA

Stižu me Sjećanja

Ko smo mi i koja je naša svrha?

Mi smo nova stranica na internetu i svojim radom ćemo se potruditi da svi koji nas jednom posjete moraju da se vrate po još zanimljivih tema i priča. Mi smo mladi ljudi koji na osnovu našeg pisanja pokušavaju da druge upute u problematiku naše okoline, zanimljive stvari koje svi primjećujemo ali se ne usuđujemo da priđemo bliže, ljubavne ili životne probleme pojedinaca i rješavanju istih. Kao rješenje problema nudimo da iz čitanja naših tekstova otkrijete nešto novo, da otkrivate ko ste vi sami i na osnovu toga zaključujete druge stvari. Potrudićemo se da vam što bliže približimo sve ljepote življenja i davati vam samopoudanje koje nam je skoro svima potrebno. Kroz konverzacijski stil pisanja ćemo pokušati da vam objasnimo sve što vas zanima. Širimo pozitivnu energiju i pomažemo svima koji nas posjete.

 

Nešto o nama…

Stranica potiče iz Bosne i Hercegovine koja u svom sastavu ima mlade ljude koji svojim pisanjem žele da ljudima promijene pogleda na svijet i da im dočaramo stvarnu situaciju života i da nije sve tako crno. Mi smo svoje svjetlo našli a pomoći ćemo i vama da i vi pronađete svoje..

 

 

Zabrane i primjedbe…

 

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.