Ribama je jasno da su VJEROVALE POGREŠNOJ OSOBI, Blizanci su po prvi put u životu SPREMNI NA SVE!

Ribama je jasno da su VJEROVALE POGREŠNOJ OSOBI, Blizanci su po prvi put u životu SPREMNI NA SVE!

OVAN

Naredni dani vam donose mnogo nervoze koja vam trenutno nije potrebna. Svakako vam je svega preko glave, a posebno na poslovnom polju vam ništa ne polazi za rukom. Morate i sami donijeti neke promjene, a to se posebno odnosi na vaše popuštanje osobama koje misle da sve mogu bolje od vas. Zauzmite se više za sebe i pokažite da imate svoj stav.

 

BIK

Nekome je mnogo stalo do vas, ali vi to nikako da primjetite. Osoba koja prema vama ima velika osjećanja vam je vrlo blizu. Obratite pažnju na postupke jedne škorpije, možda vam to otvori oči. Vi bi vrlo lako mogli završiti u novoj ljubavnoj vezi ukoliko primjetite znakove koje vam šalje zaljubljena škorpija.

 

BLIZANCI

Dolazi do velikh promjena na poslovnom polju. Te promjene će odlučiti o vašem daljem poslovnom životu. Ovaj put ćete biti spremni na sve kako bi sačuvali vaše radno mjesto. Zauzećete se za sebe kao nikada do sada. Za ono što vam je bitno vi ćete se izboriti.

 

RAK

Obratite malo više pažnje na voljenu osobu. Nije joj trenutno lako, ali vi kao da ne želite da primjetite njene probleme. To inače nije u vašoj prirodi, ali vaše poslovne obaveze vam zaista ne daju mnogo vremena da se koncentrišete na privatni život. Porazgovarajte sa vašim partnerom, ponudite pomoć koja mu je potrebna.

 

LAV

Morate da shvatite da se ne vrti sve oko vas. Neke ljude ste mnogo povrijedili vašim postupcima, ali nemate namjeru da se izvinete za to. U narednim danima će doći do velikih nesuglasica sa tim istim osobama. Vaš ponos vam ne dozvoljava da priznate svoje greške i vi dalje tjerate po svom. Očekuje vas veliko razičarenje ukoliko nešto ne promjenite.

 

DJEVICA

Očekuje vas ugodno iznenađenje od strane voljene osobe. Vaš veza je u zadnje vrijeme prolazila kroz mnoga iskušenja, ali vi ste uspjeli sve zajedno da savladate. Voljena osoba će napraviti nešto, što će va naprosto oduševiti. Naredni dani za vas stoje samo u znaku ljubavi.

 

Nastavak na slijedećoj stranici…

Stranice: 1 2