Mogu li lagati: Ovnovi iskreni do BOLI, Škorpioni MAJSTORI laži, Jarci spremni prešutjeti SVE za svoj cilj!

Mogu li lagati: Ovnovi iskreni do BOLI, Škorpioni MAJSTORI laži, Jarci spremni prešutjeti SVE za svoj cilj!

28. kolovoza 2016. 0 By Admin

ŠKORPION

Je li zbog Plutona, gospodara podzemnog svijeta, pa tako i svih prikrivenih stvari ili zbog Merkura, koji je u zviježđu Škorpiona vrlo utjecajan, tek, Škorpion je jedan od najsposobnijih lažova među svim horoskopskim znacima! Instinkt za laž je kod Škorpiona toliko jak da rijetko uspijeva ga obuzda, pošto ga zabavljaju tuđe reakcije.

 

Može se dogoditi da se toliko užive u laži, da ispred svojih bližnjih stvore o sebi potpuno drugačiju sliku. U svakom slučaju, vrlo su rezervirani, pa tako uspijevaju vrlo učinkovito sačuvati tajnu koja im je povjerena. Potpuno vladaju svojim jakim instinktima i stoga i znaju zatvoriti usta kada je to potrebno, a sve zbog toga da ne bi naudili sebi i drugima. Najviše zbog toga, Škorpioni imaju vrlo lijepe perspektive kao političari ?

 

 

 

 

STRIJELAC

S obzirom da u druge imaju puno povjerenja, Strijelci su svakako možda i najiskrenije ličnosti među horoskopskim znakovima. Ipak, oni su skloni da misle kako su i drugi poput njih, u čemu naravno griješe, pa se tako izlažu riziku od stradanja bilo koje vrste. Strijelci ne znaju da lažu, a kako su inače vrlo često i brbljivci, može se dogoditi da u svojim pričama malo pretjeraju i da neku riječ ili situaciju preuveličaju. Zbog toga se poslije kaju i upadaju u drugu krajnost, želeći da poprave ono što su poremetili.

 

Razumljivo je to što Strijelci kao vrlo dobroćudni i širokogrudni ljudi, uspijevaju iznuditi ili dobiti oproštaj za ono što eventualno zabrljaju. U svakom slučaju, kako bi se izbjegle bilo kakve nesuglasice, najbolje je ne provocirati Strijelce i ne tražiti od njih osobno mišljenje, pogotovo ne o stvarima koje ih diraju. Od njih je teško dobiti objektivno mišljenje, lišeno emocija i osjećanja. Na taj način bi se našim prijateljima Strijelcima stvorile samo poteškoće i nedoumice.

 

 

JARAC

Pošto su Jarčevi vrlo ambiciozni, normalno je da ne poznaju i ne priznaju nikakve prepreke na putu do ostvarenja cilja koji su sebi odredili. U stanju prešutjeti svaku istinu koja bi na bilo koji način poremetila njihove planove. Što se samih laži tiče, Jarac će slagati onda kada je to njemu zaista potrebno i korisno, jer, on je političar kome ne mogu tako lako promaći određene strategije u ponašanju.

 

Posebno su pažljivi i oprezni da sebi ne stvore neprijatelje koji bi im mogli zasmetati u njihovom usponu ka vrhu karijere, bilo da se radi o društvenom, profesionalnom ili ekonomskom planu. U svakodnevnom životu, kao i u obitelji, Jarac poštuje moralne norme i ne laže ili barem to izbjegava, te se ponaša na iskren i lojalan način. Kada jednom upoznate njegove slabosti, moglo bi se reći da se u Jarca čovjek može pouzdati.

VODENJAK

Karakteristično je za rođene u ovom znaku, da će pažljivo izbjegavati reći istinu koja bi mogla naškoditi njihovim bližnjim ili osobama s kojima su riješili održavati dugoročne odnose. Vodenjaci dakle, funkcionalno lažu, odnosno lažu onda kada uvide da će takva laž biti korisna za opće dobro i odnose.

 

Vodenjak, također, u dušu poznaje umjetnost diplomacije, koja im je vrlo srodna i koja im omogućuje da obavljaju funkciju posrednika između dvije struje suprotnih mišljenja. Sposobni su dati za pravo istovremeno i jednoj i drugoj strani. Naravno, sve to poslije njima pravi svojevrsne probleme iz kojih se samo oni znaju ispetljati i to visoko uzdignute glave.

Da nisu inspirirani idealizmom, Vodenjake bi zbog ponašanja bilo vrlo lako optužiti za oportunizam.

RIBA

Ako pripadnik ovog znaka slaže, onda je to zbog toga da bi se nekako izvukao iz nemilosrdnih životnih obveza koje ga okružuju, a za koje nije spreman. Ribe lete na krilima idealizma i mašte, one se zabavljaju zamišljanjem drugačije realnosti, fantastičnih situacija koje ih odvajaju od banalnosti, od kojih inače Ribe bježe kao od kuge!

 

Ponekad su skloni lagati o svojoj prošlosti, sadašnjosti i budućnosti i to u takvoj mjeri da i sami povjeruju u vlastitu laž. U svom izlaganju imaju tendenciju da uljepšavaju stvari, da ih preuveličavaju i izvrću, da ponekad čak steknu opće simpatije i blagonaklonost. Tko ih dobro poznaje i cijeni ih u pravoj mjeri, nikada neće biti zatečen ili neugodno iznenađen. Bilo kako bilo, svojim lažima, Ribe ne žele ikoga povrijediti, prije bi se moglo reći da će svakako nastojati pomoći.

 

Story.rs

Stranice: 1 2 3 4