Ko je za brak, a ko nije: Bik je posvećen porodici, Jarac karijeri …

Ko je za brak, a ko nije: Bik je posvećen porodici, Jarac karijeri …

8. siječnja 2017. 0 By Admin

STRELAC
Muškarac

Strelac je rođeni avanturista i u životi i u ljubavi. Ne teži braku po svaku cenu. Njegova žena mora biti elokventna, zabavna i sposobna da se snađe i bez njega. On na ljubav gleda potpuno drugačije od drugih. Ljubomoru svoje žene neće tolerisati.
Žena

Strelac je pre svega vrlo mudra i prijateljski nastrojena kao supruga. U stanju je da u svemu prati svog izabranika. U braku ne podnosi monotoniju i sve će učiniti da zajednički život ne upadne u kolotečinu. Potreban joj je neko ko ume da je zabavi. U duši je romantična.

 

 
JARAC
Muškarac

Jarac je najčešće posvećen karijeri pa u brak ulazi dosta kasnije nego drugi znaci. Žena će pored njega osećati sigurnost, ali će biti lišena emotivnih izliva nežnosti s njegove strane. On nesvesno bira dominantniju ženu, ali očekuje da se i neka njegova pravila poštuju.
Žena

Jarac je kao stvorena za muškarca koji teži mirnom porodičnom životu bez uzbuđenja. Muž može biti potpuno siguran u njenu vernost. Ipak, ova žena je vrlo suzdržana, hladna, često čak i odbojna. Ne ume da pokaže emocije čak ni kad joj je veoma stalo do partnera.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6