Kako da otmeš dušu muškarcu i nateraš ga da se zaljubi u tebe za samo 90 minuta

Kako da otmeš dušu muškarcu i nateraš ga da se zaljubi u tebe za samo 90 minuta

26. siječnja 2017. 0 By Admin

Nadamo se da ste spremne za dokaz da nije samo fudbalski meč ono što može da ga okupira 90 minuta – sada ćete to moći i vi! Ako ste samouverene i rešene da „odvojite“ tog macana, stupite u akciju!

 

Uskočili ste u haljinu koja obećava ljubljenje na kraju večeri, naručili mohito sedajući na savršenu poziciju za snimanje ulaza u bar. Upravo tada pojavljuje se realna verzija vašeg Savršenog muškarca. Tačno je 21.30 i imate sati po vremena da ga učinite samo vašim. Čini vam se nemogućim? Nije.

 

0-5 minuta: prvi utisci

„Od 2.100 parova koje sam ispitivao, više od trećine je izjavilo da se zaljubilo na prvi pogled“, objašnjava Nikolas. „Da bismo prosudili da li nam se neko sviđa ili ne, dovoljne su dve sekunde.“

Pre nego što započnete razgovor sa njim, pobrinite se da imate pravi stav. Najvažniji signal za onog drugog je da li delujemo zdravo. Zatim se prisetite trenutka kada ste se osećali fenomenalno i taj unutrašnji pozitivni osećaj će se odraziti i na vašem licu i stavu. Držite glavu blago sagnutu, jer to omogućava bolji kontakt očima.

 

 

Možda će zvučati kao kliše, ali i jeste kliše sa dobrim zalogom: radi! „Seksualno uzbuđenje je proizvod tenzije koja ne prestaje. Igrajte se, dakle, pogledom. Prvo ga gledajte, onda iznenada skrenite pogled“, savetuje Nikolas. „Vaše oči će mu takođe na taj način uputiti signal da može da vam veruje. Pogled može stvoriti intimnost sa nekim koga poznajete tek nekoliko minuta.“

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4