Kako da otmeš dušu muškarcu i nateraš ga da se zaljubi u tebe za samo 90 minuta

Kako da otmeš dušu muškarcu i nateraš ga da se zaljubi u tebe za samo 90 minuta

26. siječnja 2017. 0 By Admin

5-10 minuta: upoznavanje

Na skupovima upoznavanje ide lako – vi znate domaćina, on ga takođe zna. Ali, napraviti prvi korak ka strancu je totalno druga priča. „Jedne večeri, otišla sam do kioska i slučajno započela ćaskanje sa prodavačicom. Društvo joj je pravio zgodni prijatelj i krajnje jednostavno smo se svi našli u razgovoru. Zapisao je svoj broj telefona na računu koji mi je dala i sada smo već tri godine u vezi. Nekada se isplati neobavezno proćaskati sa seksi strancem“, sa zadovoljstvom nam je poverila svoje iskustvo Sanja (24).

 

 

Ako baš i niste tip koji tako lako započne priču, poslužite se taktikom TV voditelja. Na primer, ako ste u samoposluzi, i predmet vaše želje upravo bira vino, upitajte ga za savet koje vino da vi izaberete. Verujemo da već ćaskate i zato prelazimo na sledeći korak, a to je poziv na kafu. „Pitala sam se kako bi se osećao da popijemo kafu?“ gotovo je nepogrešivo pitanje. Korišćenjem reči „pitam se“ i „osećati“ pokazujete da vas interesuje njegovo mišljenje, a ne da postavljate pitanje na koje lako može dati odgovor – ne. Sumnjate da će reći da. Nikada!

 

10-30 minuta: pozornica

Više od 50 procenata naše reakcije na drugu osobu zasnovano je na onome što vidimo, dakle, neka govor tela bude pod kontrolom. Većina ljudi, takođe, odgovara na emociju istom emocijom: ako se vi smejete i dobro ste raspoloženi, i on će biti takav.

 
Istovremeno, pobrinite se da s vremena na vreme pominjete njegovo ime u razgovoru i koristite „i ja isto“ trik. „Sličan se sličnom raduje. Najbolji način da istaknete sličnost je da kažete ,i ja isto’ koliko god puta to bilo istinito“, piše Nikolas. Voli filmove Džima Džarmuša? I vi isto! Više voli belo nego crno vino. I vi isto! Čak i kada nemate isti ukus, odreagujte na ono što kaže koristeći frazu poput „Ma, šališ se!“ Bilo kakva reakcija je bolja od bezizražajnog lica.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4