Tajne vaših muškaraca: Muškarac Ovan – nezasitan, Djevica – bolje da je ostao neženja, Vodenjak – najdivniji!

Lav

Muškarac Lav ulazi u bračni život sasvim zbunjen. Sposoban je mnogo zaraditi i voli da se to vidi i na djeci i na njemu. On je nevjerojatno ponosan, ali ne samo na njih, već prije svega na samog sebe. Zahtijeva da je uvijek u centru pažnje i želi da se sav obiteljski život vrti oko njega kao planeti oko Sunca. Vrlo je ljubazan, simpatičan i posvećen obitelji, ali na svoj način. Nikada, međutim, neće tolerirati nepoštivanje vlastite osobnosti ili nered.

 

 

U svojoj glavi on unaprijed fiksira što je dužnost njegove žene i djece. Njegova ljubav je duboko romantična i vrlo apsorbirajuća, zato što vjeruje da ima prava na sve njih. Iako je vrlo strastven, on će često beskrupulozno tražiti avanture s drugim ženama, kako bi se potvrdio kao muškarac. A pošto je u principu konzervativan, nikada pored sebe ne bi mogao podnijeti ženu koja bi se isto tako ponašala. Ona mora imati skrupula u svakom pogledu i mora biti izvan svake sumnje. Pošto je u njegovoj prirodi da sudi, prije drugima nego sebi, izabrat ženu će koja ima najviše standarde savršenstva.

 

 

Prosječan Lav je dobar muž. Njegova plemenitost, dobrota i strastvena lojalnost u velikim životnim pitanjima i njegovo zaista veliko srce čine ga vrlo sigurnim i zadovoljavajućim mužem za osjetljivu, nježnu i ženstvenu ženu.

 

 

Djevica

Zapravo, jedini pravi tip za ženu Djevicu je muškarac Djevica. On nije zainteresiran ni za ljubav, ni za strast, niti je posesivan. Oni su najčešće konvencionalni, konzervativni i prihvaćaju domaći život, jer je to dio igre. Vole voditi svoj privatni život na prijateljskoj osnovi, kao da je u pitanju partnerski odnos. U mnogim slučajevima, preferiraju ostati neženje, jer je to nekako prirodna osobina ovog znaka. U manjoj ili većoj mjeri, ova osobina karakterizira sve muškarce rođene u ovom znaku.

 

 

Kao muževi, imaju mnogo osobina kao i žene Djevice. Jedna od dobrih stvari je ta što je to sposoban muškarac, koji osigurava komforan i luksuzan život svojoj obitelji. Može biti vrlo kritičan, nezadovoljan, a nekad i dosadan zbog svoje hipohondrije. On čuva svoj dom i štiti svoju obitelj od materijalne propasti.

 

Muškarac Djevica, i kada nema ostalih loših kombinacija u horoskopu, nije suviše muževan. On ima sasvim malu mušku dominaciju u svojoj pojavi i nastupu. Nema velike strastvene potrebe.

 

nastavak na sledecoj stranici…