Tajne vaših muškaraca: Muškarac Ovan – nezasitan, Djevica – bolje da je ostao neženja, Vodenjak – najdivniji!

Vodenjak

On je najdivniji i najplemenitiji muž od svih zodijačkih znakova. Nije vreli ljubavnik, njegovo srce nije vatreno, ali je pošten i iskren. Ali, iako su društveni, simpatični i blagi, oni brak shvaćaju kao dio društvene sheme. Kako su kooperativni, oni mogu usrećiti ženu kojom se ožene.

 

 

Promišljeni su, savršeni džentlmeni u svakom pogledu, a prema svojoj ženi i djeci se odnose i s poštovanjem i pažnjom. Međutim, sliku o njima kvari izvjestan stupanj inertnosti. Izgleda da mnoge žene više vole posesivnije i dominantnije tipove muškaraca no što je to slučaj s Vodenjakom. Njegova blagost može se učiniti kao nezainteresiranost, koju nijedna egocentrična žena ne može podnijeti. U svakom slučaju, idealno bi im bilo da se žene s vrlo pametnim ženama, intelektualkama, koje isto kao i oni imaju i svoju profesiju i karijeru.

 

Ribe

Muž Riba je pun nesumnjivih dobročinstava za ženu i djecu. On je jedan od najomiljenijih i najpažljivijih muškaraca, koji svoju ženu predstavlja sa učtivošću. U kući provodi više vremena nego ostali muškarci, osim možda muškarca Raka, ali on nije u stanju svoju obitelj osigurati, pa iako često želi svoju ženu razveseliti, on zapravo nema što stvarno da joj da. A što je najgore, i on ponekad gubi smisao za realnost. Njegovi snovi, pojmovi i ideje, izgledaju stvarni samo njemu. Nesposoban je često nositi se s mnogim životnim problemima.

 

 

Ove karakteristike nisu baš poželjne za brak, posebno kada se radi o borbi za egzistenciju. Njegovi osnovni nedostaci su gubitak stabilnosti, snage i energije. A sve ovo tako je bitno za čovjeka koji stupa u brak i od kojeg se očekuje da izdržava obitelj. Ukoliko nađe stabilnu i odlučnu ženu koja će ga moći usmjeravati na pravu stranu, život s njim mogao bi biti divan.

Muškarci Ribe su senzualni i traže zadovoljavajućeg partnera za fizičko i duhovno uživanje.

 

 

malihoroskop.com