Tajne vaših muškaraca: Muškarac Ovan – nezasitan, Djevica – bolje da je ostao neženja, Vodenjak – najdivniji!

Tajne vaših muškaraca: Muškarac Ovan – nezasitan, Djevica – bolje da je ostao neženja, Vodenjak – najdivniji!

13. Maja 2017. Off By Admin

Strijelac

Ovaj tip muškarca zahtjeva mudru i taktičnu ženu. Ovo je, u stvari, karakteristika svih muževa, ali s tom razlikom što su Strijelci pomalo cjepidlake i mnogo su skloniji zamjećivanju lošijih strana i pogrešaka svog partnera. Nije baš “rođen” za bračni, odnosno, obiteljski život. Njegov interes za svijet je ogroman. Po prirodi je human, tako da će na neki način sudjelovati u radu raznih društvenih organizacija i u rješavanju praktičnih problema svoje zajednice. On je, u svakom pogledu, čovjek javnosti. Toliko je megaloman da mu često vlastiti život izgleda mali i nezanimljiv.

 

 

Ukoliko se njegovi ukusi promjene, ne vidi zašto bi nastavio s izražavanjem simpatije prema nekoj osobi. Čak i ako mu ništa posebno ne smeta, život i ljubav promatra samo kao dio sportske igre.

 

 

Naravno, on je “jak” u braku. Njegova žena mora biti široke svijesti, oslobođena ljubomore i pomalo povodljiva, čak i ako to nije njena prava priroda. Ona će morati biti prava umjetnica kako bi u svemu mogla da ga prati i da zadovoljava njegove interese.

 

 

S ovim muškarcima nije teško živjeti. Ali zbog njihovog nedostatka osjećaja, velikog nestrpljenja za bilo što što je ograničeno ili strogo utvrđeno pravilima, supruga ovog tipa morat će proširiti svoje horizonte, kako bi s njim bila na ravnoj nozi.

Njihove strasti su sportske i avanturističke. Oni su veseli i zanimljivi muževi koji ljubav doživljavaju kao sretnu okolnost. Svi njihovi osjećaji i želje usmjereni su na brzu i momentalnu akciju.

 

 

Jarac

Iako ovom tipu muškarca savršeno odgovara obiteljski život, on ni na koji način ne doprinosi njegovom duševnom ispunjenju. Ovaj tip muškarca pristaje na ženidbu, ali su njegovi osobni razlozi za to najčešće sebični. Kao muževi, oni su izuzetno dobri zato što su ambiciozni i često vrlo uspješni u svom poslu, tako da mogu mnogo zaraditi i materijalno osigurati svoju obitelj. Oni ne daju baš mnogo slobode za akcije svojim ženama.

 

 

Čak i kada u kući ima mnogo novca, oni se za svaku kunu moraju pitati. On je diktator isto koliko je i konzervativan, i kada je u pitanju trošenje njegovog novca, brzo može pasti u vatru. Žena je, u domaćinstvu u kojem je on general, samo poručnik. Kao general, on je precizan, destruktivan i nerazuman, krši sva prava kada nisu u skladu s njegovim željama. Sve se mora podvrći krutoj i strogoj disciplini.

 

 

Nije baš idealan emotivni partner za svoju ženu, jer nema ni sposobnosti ni želja da sebe s nekim dijeli, i da napravi atmosferu zadovoljstva i uživanja. Njegove strasti su jake ali i brze. Naravno, sve ove loše osobine mogu biti ublažene od strane mudre, nježne i strpljive žene.

 

 

 

Vodenjak

On je najdivniji i najplemenitiji muž od svih zodijačkih znakova. Nije vreli ljubavnik, njegovo srce nije vatreno, ali je pošten i iskren. Ali, iako su društveni, simpatični i blagi, oni brak shvaćaju kao dio društvene sheme. Kako su kooperativni, oni mogu usrećiti ženu kojom se ožene.

 

 

Promišljeni su, savršeni džentlmeni u svakom pogledu, a prema svojoj ženi i djeci se odnose i s poštovanjem i pažnjom. Međutim, sliku o njima kvari izvjestan stupanj inertnosti. Izgleda da mnoge žene više vole posesivnije i dominantnije tipove muškaraca no što je to slučaj s Vodenjakom. Njegova blagost može se učiniti kao nezainteresiranost, koju nijedna egocentrična žena ne može podnijeti. U svakom slučaju, idealno bi im bilo da se žene s vrlo pametnim ženama, intelektualkama, koje isto kao i oni imaju i svoju profesiju i karijeru.

 

 

Ribe

Muž Riba je pun nesumnjivih dobročinstava za ženu i djecu. On je jedan od najomiljenijih i najpažljivijih muškaraca, koji svoju ženu predstavlja sa učtivošću. U kući provodi više vremena nego ostali muškarci, osim možda muškarca Raka, ali on nije u stanju svoju obitelj osigurati, pa iako često želi svoju ženu razveseliti, on zapravo nema što stvarno da joj da. A što je najgore, i on ponekad gubi smisao za realnost. Njegovi snovi, pojmovi i ideje, izgledaju stvarni samo njemu. Nesposoban je često nositi se s mnogim životnim problemima.

 

 

Ove karakteristike nisu baš poželjne za brak, posebno kada se radi o borbi za egzistenciju. Njegovi osnovni nedostaci su gubitak stabilnosti, snage i energije. A sve ovo tako je bitno za čovjeka koji stupa u brak i od kojeg se očekuje da izdržava obitelj. Ukoliko nađe stabilnu i odlučnu ženu koja će ga moći usmjeravati na pravu stranu, život s njim mogao bi biti divan.

Muškarci Ribe su senzualni i traže zadovoljavajućeg partnera za fizičko i duhovno uživanje.

 

 

malihoroskop.com

Stranice: 1 2 3