Kad mu nista ne ide od ruke, Bik se pretvara u manijaka,Ovan ne priznaje greške,Škorpija prva napada…

Kad mu nista ne ide od ruke, Bik se pretvara u manijaka,Ovan ne priznaje greške,Škorpija prva napada…

12. lipnja 2017. 0 By Admin

Lav

Lav mora da dominira. Ne trpi prigovore i kritiku, jer smatra da je savršen, nepogrešiv i zasluženo u centru pažnje. Pošto imaju grandiozne planove i želje, kao i kompeks više vrednosti, Lavovima se često razočaraju zbog najobičnijih životnih situacija.

 

 

Ukoliko ne postignu nešto zaista veliko, celokupan svoj život će posmatrati kao promašen, a sebe za baksuzne, što nisu uspeli da ostvare svoje potencijale. Za svoje neuspehe okrivljivaće situaciju, politiku, stanje u nauci, roditelje, prijatelje. Sve osim samih sebe. I biće veoma drski.

 

 

Devica

Device su vešte u rešavanju tuđih problema i savetovanju, ali same sebi ne umeju da pomognu. Kada su nervozne, one ribaju, glancaju, čiste, poliraju, pa im je životni prostor toliko strerilan da se gosti osećaju pomalo neprijatno, napeto i neudobno. Sklone su da sve uredno u životu pakuju po fiokama, etiketiraju, sortiraju, a kad se nešto tome opire, upadaju u paniku.

 

 

Njih život konstantno neprijatno iznenađuje. Taman su sve sredili, a na tepih se prospe čaša vina. Taman su vas uglavili u svoj emotivni kompas, a vi ste uradili nešto neočekivano i sada ponovo moraju sve da ispituju, imenuju. Ceo život im je ispravljanje nekih krivih drina, pa se često pitaju šta su bogu zgešile da ih zadesi takva sudbina.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6