AKO SE PLAŠIŠ DA ĆE OTIĆI OD TEBE, OVO MORAŠ DA ZNAŠ: Muškarac ne ostavlja SAMO ONU za koju zna da je ljubav koja se dešava jednom u životu

AKO SE PLAŠIŠ DA ĆE OTIĆI OD TEBE, OVO MORAŠ DA ZNAŠ: Muškarac ne ostavlja SAMO ONU za koju zna da je ljubav koja se dešava jednom u životu

22. lipnja 2017. 0 By Admin

Ima nezemaljske vrtove koji cvetaju gde je nekad bila samo suva i zapuštena zemlja. Muškarac neće napustiti ženu za koju zna da je nikad neće moći zameniti.

 

 

Svakom od nas je potrebno nešto drugo od partnera. Ljubav nije jedan kalup koji pristaje svima. Postoji milon različitih jezika i ukusa, boja i veličina i svi oni čekaju i kapaju u svojoj ugodnoj stvarnosti. Ono što je zadivljujuće za jednu osobu druga osoba može prevideti, ono što je jednome previše drugome može biti taman.

 

 

Stoga je ova žena, koja je nezaboravna, drukčija za svakog muškarca kojeg je očarala svojom stvarnošću. Ona može biti tiha ili će se možda prepustiti životu zabave. Može biti domaćica ili možda preferira da naručuje dostavu hrane. Nije bitno ko je ona, već što predstavlja. Nemoguće ju je definisati.

 

Ne postoji takav osećaj poput onog da smo našli nešto specijalno, jer bez obzira kakve su naše individualne potrebe, svi se želimo osećati kao da smo pronašli blago.

 

 

Želimo znati da smo osvojili lutriju u ljubavi i da nema nikakve dileme u nama da ne postoji niko drugi poput onoga kome smo dali svoje srce.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4