Privucite sreću i bogatstvo ovim magičnim kamenom: Izobilje će samo doći!

Privucite sreću i bogatstvo ovim magičnim kamenom: Izobilje će samo doći!

22. lipnja 2017. 0 By Admin

Ima moć da otkrije radost svakome ko je ima. Sa njim mudrost ispliva na površinu

 

Citrin je jedan od kamenova izobilja. Ovaj dinamični kamen podučava kako da otkrijemo i privučemo bogatstvo i napredak, uspeh i sve dobre stvari. Citrin je srećan, velikodušan kamen i podstiče deljenje onoga što posedujete, a opet vam pomaže da zadržite svoje bogatstvo. Ima moć da otkrije radost svakome ko je ima. Sumornost i negativnost nema mesta u blizini citrina. Ovo je kamen koristan za izmirivanje suprotstavljenih grupa ili porodičnih nesuglasica.

 

 

Psihološki, citrin popravlja samopouzdanje i samouverenost i otklanja destruktivne sklonosti. Pojačava individualnost, poboljšava motivaciju, aktivira kreativnost, podstiče izražavanje sopstvenog mišljenja. Čini vas manje osetljivima, posebno na kritiku, i podržava delanje u skladu sa konstruktivnom kritikom.

 

 

Pomaže vam da razvijete pozitivan stav i da na budućnost gledate sa optimizmom, krećući se napred umesto da se držite prošlosti. Ovaj kamen podstiče uživanje u novim iskustvima i podržava istraživanje svakog mogućeg puta sve dok ne pronađete najbolje rešenje.

 

 

Citrin za bolju cirkulaciju

Mentalno, citrin pojačava koncentraciju i revitalizuje um. Odličan je za prevazilaženje depresije, strahova i fobija. Citrin potpomaže unutrašnju smirenost tako da mudrost može da ispliva na površinu. Pomaže analizi situacija i u njihovom usmeravanju u pozitivnom pravcu. Ovaj kamen budi viši um. Nošenjem priveska od citrina prevazilaze se teškoće u pretvaranju misli i sećanja u reči.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3