BIK- Mesečni horoskop za JULI..

BIK- Mesečni horoskop za JULI..

24. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Očekuju vas pogodne mogućnosti u poslovima koji se bave energetskim resursima i prometom novca. Bikovi koji se bave knjigovodstvom i hartijama od vrednosti imaće povoljne prilike za ostvarenje napretka i dobitaka. Od 5. jula Venera koja vlada vašim znakom ući će u vaše polje novca i vrednosti. Pružiće vam se prilika da pregovarate oko unosnih i profitabilnih poslova i saradnje koja bi išla u tom pravcu.

 

Ono što vam na tom polju bude važno da dogovorite i postignete neće ići lako i očekujte da ćete trebati da ulažete više napora. Poneki pregovori će biti teški i zahtevaće od vas dobru procenu i nalaženje kompromisnih rešenja. 17. jula Venera pravi kvadrat sa Neptunom što će vas činiti u neku ruku lakovernim, pa vam se može dogoditi da vas neko navede na potez koji vam može naneti poslovnu i finansijsku štetu. Zbog toga nemojte da pristajete niti da postpisujete ništa dok nekoliko puta dobro ne promislite i objektivno procenite šta vam se realno isplati. Bićete skloni nepromišljenim potezima jer ćete ne malaziti pod pritiskom od strane nadređenih.
 U drugoj polovini jula ćete imati i srećne okolnosti zahvaljujući trigonu Venere sa Jupiterom. Ovaj aspekt će doneti nove šanse i potencijalne dobitke Bikovima koji se bave raznolikom oblasti poslovnih usluga. Na polju novca ćete imati više koristi ako budete investirali u nekretnine nego u investicione fondove ili berzanske akcije. Merkur koji vlada vašim poljem novca će vam pomoći da dobro procenite kada, koliko i u šta da uložite svoj novac od 6. do 26. jula dok bude prolazio kroz znak Lava.
Do zastoja na polju platnog prometa može doći 24. jula kada će Venera praviti opoziciju sa Saturnom. Tih dana izbegavajte da se zadužujete i budite štedljivi, umanjite troškove.

Nezaposleni Bikovi će ljubaznim i dobro pripremljenim nastupom pred potencijalnim poslodavcem predstaviti svoje veštine, prednosti i potencijale, što će im doneti željeno zaposlenje.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3