Što vam poručuje BROJ KARME: Šestica se vraća radi emocija, devetka da pronađe radost!

Što vam poručuje BROJ KARME: Šestica se vraća radi emocija, devetka da pronađe radost!

30. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Broj 11

U prošlim životima igrali ste po pravilima, činili ono što društvo očekuje od vas i živjeli prilično pozitivan i ugodan život. No, propustili ste slušati poziv svoje duše i iskoristiti avanturističke prilike koje su vam često postavljane.

Dopustili ste da strah od nepoznatog zaustavi vašu dušu od kretanja naprijed i da vas blokira u doživljavanju druge strane života. U ovom životu ste se vratili da iskoristite te šanse, da donesete smionije odluke i naučite kako slijediti svoju intuiciju.

Strah vas ovoga puta neće sprječavati u ničemu, a vi ćete biti u mogućnosti opustiti se i istražiti mnoge mogućnosti koje leže pred vama.

 

Broj 22

U prošlim životima vi ste radije ostajali u sjeni i nikada niste uistinu pokazali svijetu vaše mnoge talente ili sposobnosti. Bježali ste daleko od pažnje i umanjivali svoje vještine i sposobnosti. U ovom životu ste se vratili kako bi pokazali svijetu svoje talente i zauzeli na neki način vodeću ulogu.

Poslani ste da iskoristite svoju punu snagu i potencijal kako bi ostavili svoj trag u svijetu.

Ovaj put, život će vam pružiti mnoge mogućnosti gdje ćete moći pokazati ono najbolje od sebe. Vi ste predodređeni da izvršite veliki utjecaj na svijet.

 

atma.hr

Stranice: 1 2 3 4 5