Ovo su njihove najslabije točke: Vaga ima strah od odbacivanja, a Rak se boji podcjenjivanja, Ribe strahuju od zaborava..

Ovo su njihove najslabije točke: Vaga ima strah od odbacivanja, a Rak se boji podcjenjivanja, Ribe strahuju od zaborava..

3. srpnja 2017. 0 By Admin 1

 

Rak strahuje od potcjenjivanja

Pripadnici ovog znaka poprilično su osjetljivi na to koliko ih drugi doživljavaju važnim u svom životu. Njihova nesigurnost izlazi na vidjelo u situacijama u kojima se osjećaju zanemareno, nevoljeno ili ako se prozivaju da nisu nešto napravili kako su trebali.

Tada poprimaju karakteristike “negativnog Jarca” – postaju pesimistični, povlače se u sebe i sažaljevaju se.

 

Lav strahuje da će ga ljudi prestati voljeti

Gubitak položaja i javno poniženje situacije su u kojima će pripadnici ovog znaka pokazati svoje slabosti. Ako se slučajno ignoriraju njihove potrebe i želje, na vidjelo dolazi njihova unutarnja nesigurnost – da bližnjima ne znače onoliko koliko sami smatraju da bi trebali.

Tada poprimaju karakteristike “negativnih Vodenjaka” – oholost, sarkazam, povlačenje u sebe i bježanje od onih koji su ga povrijedili.

 

Djevica se boji da će je drugi “pročitati”

Pripadnici ovog znaka navikli su da imaju hladnokrvnu masku koju rijetko tko može probiti, ali upravo ona služi za skrivanje unutarnjih nesigurnosti.

Njihov je primarni kompleks da nisu tako dobri, vrijedni, sposobni ili šarmantni kako ostavljaju dojam, pa osjećaju stalan pritisak da održe dobar prvi dojam.

U stresnim situacijama poprimaju karakteristike “negativnih Riba” – plačljivi su, emotivni, destruktivni i histerični.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4