ONE BAŠ NEMAJU SREĆE: Ove dame najteže pronalaze LJUBAV, njima je SUDBINA namijenila samoću..

ONE BAŠ NEMAJU SREĆE: Ove dame najteže pronalaze LJUBAV, njima je SUDBINA namijenila samoću..

13. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

1. Žena koja voli tračati

Žene koje negativno govore o drugima i omalovažavaju sve oko sebe definitivno će odbiti svakog muškarca. Dobro, svi mi ponekad imamo žutu minutu i prigovaramo, ali jedna je stvar raditi to ponekad, a sasvim druga ako to radimo 24 sata dnevno! Muškarci ne razumiju zašto žene imaju stalnu potrebu nešto tražiti, prigovarati… Oni se vode jednostavnom logikom – ako mi nešto smeta, to ću sam promijeniti, a ako ne mogu, onda ću se povući.

 

2. Žena koja je non-stop opsjednuta dijetom

Ako vam je svaka druga rečenica: ‘Uh, rado bih to pojela, ali ima previše kalorija’, to će ga vrlo brzo otjerati od vas. A ako mu još počnete prigovarati u stilu: ‘Zašto piješ pivo, pa znaš da to deblja’, ekspresno će pobjeći od vas! Muškarci vole kad su djevojke opuštene i znaju uživati u životu. To ne znači da ćete osam puta dnevno jesti ćevape između obroka, nego da ponekad jednostavno otpustite kočnice i prepustite se malim, umjerenim užicima…

 

3. Radoholičarka

Lijepo je voljeti svoj posao, ali nema nikakve potrebe da drugima, a naročito dečku, punite glavu o rokovima, kolegama, šefu ili poslovnim prezentacijama, jer će biti jasno da nemate niti jednu drugu temu o kojoj biste razgovarali. Muškarca možda zanima, na primjer, šta mislite o njemu, šta biste željeli raditi kad ne radite, vaši hobiji, vaši stavovi… Ako želite imati dečka, vrijeme je da prestenete razmišljati isključivo o poslu i počnete živjeti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2