Ako te Ovan ne pozove budi sigurna da je nasao drugu, Biku treba vremena da skupi hrabrost, a Blizanac ce te nazvati istog dana ili nikad!

Ako te Ovan ne pozove budi sigurna da je nasao drugu, Biku treba vremena da skupi hrabrost, a Blizanac ce te nazvati istog dana ili nikad!

17. kolovoza 2017. 0 By Admin

Strijelac

Strijelac je vatreni znak, a svi muškarci tog elementa uživaju u lovu, uzbuđenju i novim iskustvima. Šarmantan je, privlačan i otvoren pa mu nije teško priđi ženi koja mu se sviđa, a pozitivna je stvar i što je dobronamjeran pa vjerojatno neće imati nikakvih skrivenih motiva. Ako Strijelac zatraži vaš broj, on vas iskreno želi ponovno vidjeti, barem u tom trenutku.

 

 

Poslat će vam poruku istu večer, a već sutra vas pozvati na vožnju biciklom ili planinarenje Sljemenom. Ako to ne napravi u roku od dva dana, moguće je da je jednostavno na vas zaboravio jer je upoznao neku drugu ženu, a nije isključena ni opcija da je izgubio mobitel.

Jarac

Možete biti ponosni ako Jarac uopće zatraži vaš broj, jer ga je sigurno uzeo s namjerom da vas nazove. Ovaj muškarac misli ozbiljno i nije mu do kojekakvih igrica, stoga od njega očekujte poziv za dva ili tri dana, jer je procijenio da je taman toliko vremena potrebno da ne ispadne previše zainteresiran.

 

 

Ako vas ne nazove, veliki su izgledi da se radi o nekoj višoj sili, kao naprimjer da je izgubio mobitel, ili je došlo do nekog neočekivanog problema. U tom slučaju, bit će dovoljno obziran da vam se naknadno ispriča.

 

 

Vodenjak

Vodenjak će bez problema tražiti vaš broj, no nemojte misliti da to išta znači. S njim nikad ne možete znati želi li se s vama družiti isključivo kao prijatelj, ili ga više privlačite u romantičnom smislu, a možda želi oboje. Ako vas ne nazove, nemojte to doživjeti suviše osobno, jer je vjerojatno zaboravio. Ukoliko se pak sjeti nazvati vas, što može biti i nakon sva tjedna, tek tu počinje avantura jer će vam trebati dugo vremena da uopće definirate vaš odnos.

 

 

Ovaj muškarac je sposoban nazivati vas prijateljicom čak i ako svaku noć spavate kod njega, te u njegovom stanu imate ladicu punu svojih stvari i četkicu za zube. Prividan osjećaj slobode za njega je od presudne važnosti.

Ribe

Ovo je jedan od rijetkih muškaraca kod kojeg isprike koje pronalazimo za to što nas nije nazvao, poput „izgubio je mobitel“, „krivo je zapisao broj“ itd. drže vodu. Ovaj rastreseni i zbunjeni tip uistinu je sklon gubljenju stvari i zaboravljanju, stoga to što vas nije nazvao ne znači da mu se ne sviđate.

 

U iznimno rijetkim slučajevima, nije vas nazvao jer je zauzet, a vi ste mu bili samo netko za flert, osoba u čijem se društvu osjetio poželjnim prije nego što se vratio kod partnerice u stvarni život.

Stranice: 1 2 3 4 5