OTROVNE ljubavi Zodijaka: Mrze se, a UMIRU jedan bez drugog!

OTROVNE ljubavi Zodijaka: Mrze se, a UMIRU jedan bez drugog!

18. kolovoza 2017. 0 By Admin

Ribe – Blizanci

Oni mogu da budu idealan par ako ne pokušaju da uguše dečiju stranu kod onog drugog. Blizanac mora da shvati da treba više da se fokusira na svog partnera dok Riba ne sme da guši svojom brigom i željom jer će to prestraviti blizanačku lepršavu i pomalo neobuzdanu prirodu.

Ribe – Vaga

Izuzetno romantičan spoj koji se zasniva na međusobnom uvažavanju i poštovanju. Čak i kad naiđu na velike probleme, oboje će učiniti sve što je u njihovoj moći da spasu ono što su stvorili zajedno.

Ribe – Vodolija

Njih dvoje sve međusobne razlike uspevaju da prevaziđu zahvaljujući toleranciji i iskrenoj želji da saslušaju i posavetuju jedno drugo. Romantična Riba će učiniti sve da otopi led sa Vodolijinog srca i da je nauči da je otvoreno pokazivanje emocija sasvim normalna stvar.

 

 

 

ZEMLJA I VATRA

Između pripadnika ova 2 elementa magnetska privlačnost se vidi na kilometar. Koliko god da mogu da budu u teškom ili destruktivnom odnosu, oni opet mogu da traju. Međutim, Zemlja (Bik, Devica, Jarac) može Vatri da izgleda kao preoprezna ili konzervativna, kao i da potiskuje svoje emocije pa zbog toga može doći do nesuglasica. S druge strane, Vatra (Ovan, Lav, Strelac) zbog toga može da iscrpi svog partnera pa on može da oseti kao da gubi tlo pod nogama u vezi. Ipak, oni su neverovatan tim kad prihvate ili zanemare obostrane razlike, jer Vatra postaje pragmatičnija zbog uticaja Zemlje a Zemlja postaje mnogo aktivnija i zahvaljujući Vatri budi joj se veća životna radost. Avanture i uzbuđenja kod ovakvog spoja nikada ne manjka jer se njihove energije savršeno nadopunjuju.

Bik – Ovan

Pravi spoj ljubavi i strasti, s tim što Bik ne treba da preteruje sa lenstvovanjem jer to ubija u pojam Ovna koji je po prirodi energičan. Međutim, Ovan mora da priušti Biku dovoljno romantike i ponekad mora da uspori jer nije sve ni u seksu na brzaka.

Bik – Lav

Možda će im se stavovi oko mnogo čega puno puta razmimoilaziti ali doklegod veruju jedno drugome to je ok. Moraju da nauče da otvoreno komuniciraju a ne da pokušavaju da kontrolišu jedno drugo. Kad to shvate, biće nezaustavljivi u ostvarivanju svoje sreće.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4