OVAKVU ŽENU MUŠKARCI SANJAJU: Ako imaš OVIH 5 osobina, svaki će da puzi PRED TOBOM i moli te za malo ljubavi..

OVAKVU ŽENU MUŠKARCI SANJAJU: Ako imaš OVIH 5 osobina, svaki će da puzi PRED TOBOM i moli te za malo ljubavi..

2. rujna 2017. 0 By Admin 1

Sa kakvim ženama muškarci vole da budu u vezi…

 

Za svaku zdravu i ozbiljnu vezu, potrebni su trud i strpljenje oba partnera. Kompromis, razumevanje i razgovor čine tri glavne stavke svakog dobrog i zadovoljavajućeg odnosa, dok bez samo jedne – veza može da bude potpuno neuspešna.

Međutim, postoje tipovi žena koje najviše privlače muškarce, baš kao što neke žene privlače određeni tip muškaraca. Saznajte sa kakvim ženama bi muškarci najviše voleli da budu, kada je u pitanju tip ličnosti..

 

 

1. Žena koja je samouverena

Samopouzdanje, kao što već verovatno i znate, igra glavnu ulogu kod privlačenja suprotnog pola. Naravno, u pitanju je neka normalna količina u kojoj se osećate zadovoljno svojim izgledom i generlano životom. Muškarcima je seksi kada vide da žena zna koliko vredi i zato se ovakve žene nalaze na prvom mestu.

 

 

2. Koja voli avanturu i zabavu

Pod avanturom i zabavom se smatra avanturistički duh i želja za putovanjima i istraživanje novog, ali i iste stvari prenesene u krevet. Muškarci vole kada je svaki put drugačije, zabavnije i bolje. Također vole kada žena slobodno kaže šta hoće i ne boji se svojih želja.

 

3. Koja voli da eksperimentiše

Najlepši deo veze jeste uživanje u novim iskustvima, bilo da je to isprobavanje hrane iz neke druge zemlje ili gledanja filmova koji vas prije nisu zanimali..

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2