Pomuti mu pamet: Provjereni savjeti uz koje ćete ZAVESTI BAŠ SVAKOG MUŠKARCA koji vam se svidi..

Pomuti mu pamet: Provjereni savjeti uz koje ćete ZAVESTI BAŠ SVAKOG MUŠKARCA koji vam se svidi..

17. rujna 2017. 0 By Admin 1

3. Cijenite sami sebe

 

Svak voli i poštuje osobu koja se ne boji reći što misli i koja ima svoje mišljenje. Pa čak i ako je ono različito od njegova, muškarac će cijeniti ako vas to ne spriječi da kažete što vam je na pameti. Držite se svojih uvjerenja, ne dajte da vas nitko poljulja i pokažite da cijenite sami sebe.

 

 

4. Ne bojite se dodira

 

Nikad ne podcjenjujte snagu dodira, savjetuje Cox. – Osoba koja zagrli drugu kad se sretnu, koja potapša po ramenu kad vam je teško i stisne ruku da vam čestita, to je osoba koja šalje tople, pozitivne i seksi vibracije, pojašnjava uz napomenu: Nemojte zaboraviti dirati sebe.

 

 

5. Svjesni ste svog tijela i kako ga najbolje istaknuti

 

Što više volite svoje tijelo, bolje ćete ga i lakše prezentirati drugima. Umjesto da zgrbljeno sjedite i stišćete jastuk šaljući neverbalnu poruku “osjećam se debelom”, lijeno se protegnite, podignite ruke u zrak… i svima će biti jasno da volite svoje tijelo. 6. Niste opsjednuti izgledom – Osoba kojoj se razmazala maskara, a zubi crni od previše vina nije baš najprivlačnija, ali svejedno je više seksi od one koja je cijelu večer provela gledajući se u ogledalo – tvrdi Cox.

 

vecernji.hr

Stranice: 1 2