Njegova je ljubav OGROMNA, ali mu je PONOS jos veci: Ovaj znak ti NECE priznati da te voli sve dok ne bude 100 posto siguran da ga neces ODBITI!

Njegova je ljubav OGROMNA, ali mu je PONOS jos veci: Ovaj znak ti NECE priznati da te voli sve dok ne bude 100 posto siguran da ga neces ODBITI!

20. rujna 2017. 0 By Admin

Dve Strane Medalje Horoskopskih Znakova. U gotovo svim narodima utemeljilo se verovanje da su planete i zvezde simboli bogova ili drugih natprirodnih sila koje kontrolišu njihove živote. Smatrali su da im zvezde govore o tome kako će živeti sutra, prekosutra ili naredne godine.

 

OVAN – ARIES

Ponos i oholost u prvom znaku Zodijaka pronalaze plodan teren. Sudelovati u nečemu za njih uvek znači biti prvi – prvi na cilju, prva klasa, prva liga… Skromnost im je nepoznata reč. Osim toga, posesivni su, ali na neki način i darežljivi. Šta sve ne bi napravili da budu u središtu pažnje. No u nečem se ipak drže bolje od drugih. Zavide jedino nadmoćnijima.

 

 

Budući su podložni nagonima, vrlo su osvetoljubivi, a da bi izbegli osećaj gubitka, druže se s ljudima koji nisu pretnja njihovoj poziciji. Svoju brzinu pokazuju i kod jela. Nedostatak zanimanja za jelo svrstava ih u osobe koje ne pridaju važnost tome što se jede i obroke konzumiraju na brzaka. Obožavaju ‘švedski sto’ gde mogu degustirati sve što žele i brzo menjati ukuse. Vođeni Marsom, bogom rata, lako ih je razbesniti. Imaju agresivnu i silovitu dušu, ali na sreću bes se kod njih ne zadržava dugo. Zato im je lenjost nepoznata, jer ionako imaju višak energije.

 

 

B I K – TAURUS

Bikove ne krasi samo ponos i oholost. Vrlo su ambiciozni i ne žele da ih se uspoređuje s bilo kime. Hvale se svojim materijalnim dobrima pa i uspesima svoje dece. Za njih se ne može reći da su škrti. Samo su oprezni kad se radi o darivanju drugih, ali su velikodušni kad se radi o porodici ili vlastitim potrebama. Pod uticajem Venere bezrezervno uživaju u svim vrstama životnih zadovoljstva, počevši od ljubavi.

 

 

Njihove je osećaje lako razbuditi, požudni su, strastveni, romantični, ali i ljubomorni i netolerantni. Zavidni su dobrostojećim porodicama i to ih potiče da se zaokupe poslom kako ne bi izgubili kontakt s luksuznim životom. Vole i zadovoljstva koja im pruža bogat sto, a povremenom proždrljivošću mogu kompenzovati unutrašnja ili druga zadovoljstva. Što se tiče besa, opskrbljeni su velikim kapacitetom podnošljivosti i dugo mogu ćutati, no kad eksplodiraju onda je bolje da ste od njih što dalje. Budući da su ljubitelji udobnosti i tišine, lako se ulenje i pravi su uzor pasivne izdržljivosti. I zamislite, znaju kako ne radeći ništa steći sva dobra.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2 3 4 5 6