Oni su RAZLIČITI kao nebo i zemlja, ali kad se ZAVOLE njihova LJUBAV je JAČA OD SVEGA! Nećete VEROVATI o kojim znacima je reč!

Oni su RAZLIČITI kao nebo i zemlja, ali kad se ZAVOLE njihova LJUBAV je JAČA OD SVEGA! Nećete VEROVATI o kojim znacima je reč!

18. listopada 2017. 0 By Admin

S druge strane, Vatra (Ovan, Lav, Strelac) zbog toga može da iscrpi svog partnera pa on može da oseti kao da gubi tlo pod nogama u vezi. Ipak, oni su neverovatan tim kad prihvate ili zanemare obostrane razlike, jer Vatra postaje pragmatičnija zbog uticaja Zemlje a Zemlja postaje mnogo aktivnija i zahvaljujući Vatri budi joj se veća životna radost. Avanture i uzbuđenja kod ovakvog spoja nikada ne manjka jer se njihove energije savršeno nadopunjuju.

 

Bik – Ovan 

Pravi spoj ljubavi i strasti, s tim što Bik ne treba da preteruje sa lenstvovanjem jer to ubija u pojam Ovna koji je po prirodi energičan. Međutim, Ovan mora da priušti Biku dovoljno romantike i ponekad mora da uspori jer nije sve ni u seksu na brzaka.

 

 

 

Bik – Lav 

Možda će im se stavovi oko mnogo čega puno puta razmimoilaziti ali doklegod veruju jedno drugome to je ok. Moraju da nauče da otvoreno komuniciraju a ne da pokušavaju da kontrolišu jedno drugo. Kad to shvate, biće nezaustavljivi u ostvarivanju svoje sreće.

 

 

 

Bik – Strelac 

Kad Strelac shvati koliko je Biku potrebna stabilnost i postojanost, a Bik da ne treba da se upire da suzbije Strelčev avanturizam sve će biti kako treba. Kada postignu najnužnije kompromise spremni su da uživaju u svojo ljubavi na svim nivoima.

 

 

 

Devica – Ovan 

Ovan otkriva sve lepote i prednosti zajedničkog života pored Device koja je izuzetno verna i spremna da sasluša. Ipak, ona mora malo manje da taktizira i da ne bude preveliki sitničar, a on da neozbiljnost i impulsivnost svede na minimum kako bi dugo potrajali.

 

Devica – Lav 

Oni jedno u drugome pronalaze sigurnost i poverenje. On je njen zaštitnik a ona ga hvali na sva usta gde god stigne. Međutim, Lav treba da se okane teatralnosti koju ona ne podnosi dok Devica ne treba da zapada u malodušnost svaki put kad stvari u njihovoj vezi krenu nizbrdo.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4