Oni su RAZLIČITI kao nebo i zemlja, ali kad se ZAVOLE njihova LJUBAV je JAČA OD SVEGA! Nećete VEROVATI o kojim znacima je reč!

Oni su RAZLIČITI kao nebo i zemlja, ali kad se ZAVOLE njihova LJUBAV je JAČA OD SVEGA! Nećete VEROVATI o kojim znacima je reč!

18. listopada 2017. 0 By Admin

Devica – Strelac 

Ovaj par je otvoren za kompromise i promene jer su svesni da jedino tako njihova ljubav može opstati. Zato on treba da ne podstiče svoju hazardersku prirodu jer je Devici neophodna stabilnost dok ona mora da prihvati njegov pomalo neozbiljan pristup životu, opusti se i bar na kratko proba da život gleda njegovim očima.

 

 

 

Jarac – Ovan 

Ova 2 rogata znaka ne bi trebalo da doživljavaju jedno drugo kao rivale već da rade za zajedničko dobro. Ipak, Jarac ume svojom mentalnom snagom da slomi Ovna i njegov hiperaktivni duh. Kad svoje različite energije upotrebe u pozitivnu svrhu, postižu impoznatne rezultate.

 

Jarac – Lav 

Jarac inicira promene u ljubavnom odnosu a Lav je tu da ga podrži u tome. Ipak, on bi morao da shvati da povremeno svoj društveni život svede na razumnu meru jer je Jarcu preko potrebno da provedu više vremena nasamo. Lavu svakako imponuje što je toliko neophodan Jarcu.

 

 

 

Jarac – Strelac 

Između njih dvoje postoji jaka fizička privlačnost koja se vremenom pretvara u pravu ljubav. Prijateljstvo i posvećenost jedno drugome je ono što ih drži na okupu. Ipak, Strelac mora da da dovoljno prostora Jarcu koji je veliki karijerista i zaljubljenik u svoj posao, dok Jarac mora da prihvati da Strelac ima mnoga interesovanja u koje njega ne uključuje. To ne znači da ga ne voli već da želi i da ima vremena samo za sebe.

Izvor: Lisa.rs

Stranice: 1 2 3 4