HOROSKOP DO 25. JANUARA 2020. GODINE: Evo šta nam u dve naredne godine donosi Saturn u znaku Strelca

HOROSKOP DO 25. JANUARA 2020. GODINE: Evo šta nam u dve naredne godine donosi Saturn u znaku Strelca

31. listopada 2017. 0 By Admin 1

Šta nas uče Saturnove lekcije

Strelcu je cilj povećati razumevanje i podići svest, a sa Saturnom moramo to učiniti na strukturiran i realan način. Isto vredi za širenje horizonta i nove načine razmišljanja. Strelac može biti ‘neuredan‘ u usvajanju novih znanja, a Saturn to želi očistiti. Strelac se okreće ka velikom, ali Saturn želi detalje. Pozitivno razmišljanje je divno, ali ako nema temelja u stvarnosti, može nas dovesti do razočaranja, a to je još jedna od Saturnovih lekcija. Saturn uklanja preterana očekivanja i daje dozu realizmabez pesimizma.

 

Saturn u Strelcu traži praktičnu primenu naše životne filozofije. Možemo potvrditi svoje sisteme verovanja, ali treba izbegavati kruto razmišljanje. Naša sloboda seže do shvatanja da sloboda ne znači beg od odgovornosti. Saturn u Strelcu testira našu moralnu snagu. Ako previše moraliziramo, možda ćemo biti izazvani da dokažemo ono što tvrdimo. U svetu će zbog toga mnoge verske organizacije biti pod uticajem Saturna.

 

Na polju zdravlja, tokom ovog tranzita biće važno kretati se. Naime, Saturn vlada kretanjem, a delovi tela kojima upravlja su bedra, kukovi i karlica, što poboljšava cirkulaciju kroz vatreni princip.

 

Studentima ovo postaje važno vreme, što znači da će se morati puno više potruditi oko obaveza, a teškoće dolaze radi otklanjanja slabosti i stvaranja zdravog samopouzdanja.

 

Saturn nas uči da sloboda nije u izbegavanju odgovornosti niti u Strelčevom bežanju od pravila. Ovo je vreme puštanja starih, tvrdih stavova koji nas drže u prošlosti i pronalaženja novih načina samospoznaje. Jasno, ovde smo više obradili psihološki deo Saturna, dok njegovo promatranje u svetu možemo okarakterizovati kao puno bolje od tranzita koji smo imali u Škorpiji jer podstiče stvarni razvoj.

 

 

Izvor: Vedski jyotish

Stranice: 1 2