ZAŠTO VARAJU: Blizanci mrze dosadu i rutinu u vezi, Bik vara kad nestane nežnosti, a Devica će vas izdati zbog JEDNE neverovatne stvari…

15. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Jarac

Jarac uvek tačno zna šta želi i očekuje da uvek budete uz njega i na njegovoj strani. Ponekad mogu biti previše fokusirani na posao, a da im veza bude potrebna samo kako bi ispunili svoje fizičke potrebe. Zato je potrebno da tačno utvrdite šta želite od njega i šta on očekuje od vas, kako biste shvatili da li ste dovoljno dobri jedno za drugo.

 

 

Vodolija

Vodolija želi ženu koja je potpuno drugačija od njega samog i koja se drži onog u šta veruje. Ako shvate da njihov partner nema borbeni duh koji smatraju poželjnim, vrlo brzo gube interesovanje. Najgore od svega je što oni nisu previše emotivni i čak se neće ni osećati loše zbog toga što varaju.

 

 

Ribe

Ribe vole devojke koje su ženstvene i koje ne deluju previše pametno. Ipak, oni potajno ipak žele nekog ko je dovoljno mudar da donosi odluke umesto njih i ko ih može kontrolisati. U suštini, njima nije potreban neko ko je agresivan već pasivno agresivan, ili će sa lakoćom nastaviti dalje pre nego što i shvatite šta se dešava.

 

 

srbijadanas

Stranice: 1 2 3 4