Evo šta ANĐELI poručuju VODOLIJAMA, BLIZANCIMA i VAGAMA za 2018. godinu!

Evo šta ANĐELI poručuju VODOLIJAMA, BLIZANCIMA i VAGAMA za 2018. godinu!

1. ožujka 2018. 0 By Admin 1

Anđeli nam daju smernice i predviđaju sudbinu za 2018. godinu, a evo kakve poruke imaju za vazdušne znake Zodijaka!

BLIZANCI

Do početka proleća nalazićete se pod naglašenim vibracijama broja 4. Energiju Četvorke je neophodno shvatiti na pravi način. Ona zapravo utiče na značajnu transformaciju vaše ličnosti. Sada ćete i trebate eliminisati iz svog života, sve ono što vam nije ugodno i usmeriti se na nove ideje i zamisli. Ako još uvek niste, potrudite se maksimalno da proniknete u sebe, u svoju srž i preispitate koje su to vaše autentične želje i potrebe, one koje nisu uslovljene okolnostima u kojima se nalazite, postojanjem drugih i njihovim uticajima. Ispitajte ih, i uzmite ih. One su dar od Univerzuma samo za vas.

 

Od proleća ste pod uticajem energije broja 5. Sve što vam se u proteklom periodu činilo nerešivim i nedostižnim, sada postaje vaša stvarnost. Do kraja 2018. godine vas očekuje završetak značajnih stvari, dolazi vreme rasterećenja. Ako imate neku neostvarenu želju, u vidu kakvog posla, talenta, hobija, ideje, i sl. obavezno se usmerite u tom pravcu. Sreća će biti na vašoj strani, nema razloga za bilo kakve blokade.

 

POSAO: Tranzit Jupitera u vašoj 6. kuci svakako će se pozitivno odraziti na polje profesionalnog života. Očekuje vas mnogo truda i aktivnosti, ali vama će sve to jako goditi. U zimskom periodu odlično je za sve manje nove početke. Nezaposleni se mogu nadati dobijanju posla, ako tražite novi, bolji posao, uz malo više upornosti, dobićete ga, i na njemu vas očekuje mnogo dokazivanja. U letnjem periodu bi najbolje bilo ne poduzimati ništa novo. Razlog su vaša pojačana podložnost obmanama, što može stvoriti pregršt pogrešnih procena, i na kraju pregršt izneverenih očekivanja. Koji god posao da radite, ostanite tu gde jeste, a ako vam je potreban posao, jer nemate posao, onda se savetuje da sklopite određenu vrstu ugovora sa budućim poslodavcem, jer bi se moglo vrlo lako dogoditi da budete neisplaćeni. Na jesen se vaša poslovna situacija sasvim stabilizuje. Sve što vas je mučilo u poslu, od jeseni prestaje. Možete učiniti što god poželite, biće praćeno velikim uspehom.

 

FINANSIJE: Vaša finansijska situacija tokom ove godine, biće i više nego stabilna. Za neke čak i odlična. U prvom mesecu ćete imati podršku bliske osobe u rešavanju određenog finansijskog pitanja. Kod mnogih od vas se u periodu od 4. do 6. meseca, finansijska situacija popravlja u suštinskom smislu. U 8. mesecu bićete pod blagim stresom, zbog raskrštavanja se nekim repovima iz prošlosti, neizmirenim obavezama, dugovanjima i slično. Reagujte pravovremeno, i ako dođe do spomenutog ne uzrujavajte se. U 2. mesecu pričuvajte se krađa, dobro vodite računa gde i kako držite novac i koga puštate u prostorije u kojima držite novac i dragocenosti. Na proleće je moguć dobitak u igrama na sreću ali ako igrate u paru sa nekim.

 

LJUBAV: U slučaju da je u vašoj vezi bilo određenih problema,već sam početak godine donosi rešenje istih. Ukoliko je odnos stabilan, imaćete sve razloge da budete srećni. Period od 9. meseca pa do kraja godine, mnogim parovima donosi zajedništvo i brak, a nekima i ostvarenje potomstva. Ukoliko ste u vezi na daljinu, period od 4. do 8. meseca donosi izvesna otežanja, manje udaljavanje i zahlađenje. Ako ste u klimavom odnosu koji nema čvrstu formu, gdj je jedno od vas ili ste čak oboje zauzeti, ili u odnosu, gdje niste dovoljno sigurni u svoja osećanja, unapred znajte – ništa od ozbiljnosti i stabilnosti tog odnosa neće biti. Druga strana vas ne shvata ozbiljno. Ačo, nema razloga da taj odnos prekidate sve dok je lepo. U zadnjem kvartalu godine dolazi vam velika ljubav sa novom osobom.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3