Veliki horoskop za VLADAVINU OVNA! Šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja (do 20. aprila 2018. godine)

Veliki horoskop za VLADAVINU OVNA! Šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja (do 20. aprila 2018. godine)

22. ožujka 2018. 0 By Admin 1

 

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Ljubav

Početkom perioda, možete da upoznate nekoga ko će vam se dopasti već na prvi pogled. Pozicija planeta koje upravljaju astrološkim poljem ljubavi, Marsa i Plutona, posle 12. aprila, može dovesti do konflikta sa partnerom, zbog njegove želje za dominacijom. Posle 17. aprila, bićete posesivniji nego inače, naročito ako ste u vezi sa nekim zemljanim znakom. Izbegavajte rasprave sa članovima porodice.

 

 

Posao

Retrogradni hod Merkura, planete komunikacija, posle 23. marta, upozorava da se pazite šta pričate pred kolegama i saradnicima. Do sredine aprila, budite oprezniji prilikom potpisivanja ugovora. U vreme mladog Meseca, 16. aprila, pazite se skandala, naročito ako se bavite umetnošću ili politikom. Posle 18. aprila, kada vaš vladalac Venera, simbol novca, obrazuje konjunkciju sa fiksnom zvezdom Algolom, izbegavajte nepotrebne troškove.

 

 

Zdravlje

Promenite način ishrane. Izbacite slatkiše i unosite više vitamina.

 

 

 

 

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Ljubav

U vreme punog i mladog Meseca, 31. marta i 16. aprila, veće su šanse da uđete u tajnu vezu sa šarmantnom osobom, moguće nekim Bikom. Poslednja Mesečeva četvrt, pod uticajem retrogradnog Jupitera iz vašeg znaka donosi vam mogućnost zarade preko kupoprodaje nekretnina. Krajem perioda, Venera, vladalac polja ljubavi, približava se fiksnoj zvezdi Algol u polju partnerskih odnosa, zbog čega možete da privučete pažnju osobe koja će želeti da vas osvoji.

 

 

Posao

U prvoj polovini perioda, nemojte da insistirate na dogovorima sa strancima. Retrogradni hod Merkura upozorava da od 23. marta do 15. aprila, izbegavate troškove.

 

Napeti aspekti Saturna i Venere

Vladaoci vašeg znaka Mars i Pluton, simboli akcije i moći, zajedno sa Saturnom, planetom discipline, podstiču vašu ambiciju za ostvarenjem nekog cilja. Posle 15. aprila možete da očekujete priliv novca.

 

 

Zdravlje

Moguće reumatske tegobe.

 

 

STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Ljubav

Opozicija između vašeg vladaoca Jupitera i Venere, simbola ljubavi, hedonizma, putovanja i inostranstva, u prvoj polovini perioda, najavljuje mogućnost ulaska u vezu sa osobom koja u trenutku upoznavanja neće biti u potpunosti iskrena prema vama. U vreme mladog Meseca, oko 16. aprila, može da vam se udvara neki sportista ili umetnik, ako ste žena. Muškim predstavnicima vašeg znaka, oko 31. marta, može da se dopadne osoba koju će upoznati na nekom rođendanu ili slavlju.

 

 

Posao

Ukoliko početkom perioda imate zakazano ročište za neki sudski spor, trebalo bi da budete oprezniji ili da se konsultujete sa još nekim advokatom, naročito ako se sudite oko nekretnina. Naglašen znak Jarca, u kome se nalaze Saturn, Mars i Pluton, planete ambicije, akcije i novca, posle 16. aprila, pogoduje predstavnicima vašeg znaka koji nose uniformu na radu. Posle 15. aprila, planirajte dogovore ili potpisivanje ugovora, kako ne biste ispali žrtva prevare.

 

 

Zdravlje

Bol u listovima.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4