APRIL- mjesec MOĆI, LJUBAVI I NOVCA! Zašto je Raku SRCE OD LEDA i šta to Strelac SLAVI… Evo što očekuje vaš znak!

APRIL- mjesec MOĆI, LJUBAVI I NOVCA! Zašto je Raku SRCE OD LEDA i šta to Strelac SLAVI… Evo što očekuje vaš znak!

23. ožujka 2018. 0 By Admin 1

Vaga

Vi možete očekivati povoljnu financijsku situaciju uz neku podršku sa ženske strane. Sve Vage koje nemaju posao sada ga mogu naći. Prva polovica mjeseca može biti dosta turbulentna uz nervozu koja može dovesti do svađa ili nesuglasica.

Emotivno je dosta nepovoljan period, a neke Vage mogu ishitreno ući u neku vezu čak i s prijateljem što se ne preporučuje. Emocije mogu biti osjetljive, burne, depresivne dok pojedine mogu imati lijepu priču stabilnog odnosa koje su dugo tražile i čekale.

U krugu obitelji stanje je dosta napeto sa svađama i napetostima. Neke Vage trebaju dosta raditi nešto oko kuće, mogu graditi, renovirati ili sređivati svoj dom. Zdravstveno ste stabilni, ali je potrebno izbjegavati nerviranje.

 

 

Škorpion

Vi možete očekivati jaku osjetljivost, emotivnost, popustljivost. Potrebno je da obratite pažnju na komunikaciju s rodbinom, okruženjem, susjedstvom – što pričate i kako se ophodite prema njima. I u prometu se preporučuje veliki oprez.

Jednostavno se nadvio neki oblak pesimizma iznad vas pa vam preporučujem da izrađujete svoj plan za izgradnju svoje karijere. Nezaposleni Škorpioni mogu tražiti posao uz pomoć Merkura i Sunca iz vašeg šestog polja. Pojedine osobe mogu doći u konflikt sa šefom ili nadređenim pa obratite pažnju na svoje ponašanje.

Emotivna situacija ostaje ista priča dok slobodni mogu preko društvenih mreža ući u strastvenu vezu, preko rodbine ili poznanstva u susjedstvu. Ljubav je povoljna u travnju. Zdravstveno su ugroženi kičma, zglobovi, koljena, glava, zubi.

 

 

Strijelac

Vi možete očekivati preraspodjelu i štednju na polju financija. Trebate biti racionalni, što je teško za vas, a kako je Saturn u vašem polju financija, samo teškim radom možete doći do zarade. Ipak se vi snalazite nekako na polju financija.

Emotivno se događaju iznenadne priče jer je Uran uključen u sve to pa se neki prijatelj može izjasniti ili možete upoznati nekoga u nekom prijevoznom sredstvu, na društvenoj mreži, u avionu, vlaku, metrou, itd. Pojedini Strijelci mogu biti u vezi s partnerom koji je iz interesa s njima.

Generalno, ovog mjeseca od mnogih Strijelaca, bili oni u vezi ili braku, partneri će očekivati neku korist. Vi sada možete naći posao koji dolazi neočekivano. Emocije će biti dobre ovog mjeseca, čeka vas neko slavlje u kući. Zdravstveno može biti lošija cirkulacija i kod pojedinaca problem s tlakom.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4