DNEVNI HOROSKOP za 13. april: Blizancima nedostaje akcije, Bik postiže cilj, Devica prolazi kroz promene, Ovna čeka novi početak..

DNEVNI HOROSKOP za 13. april: Blizancima nedostaje akcije, Bik postiže cilj, Devica prolazi kroz promene, Ovna čeka novi početak..

12. travnja 2018. 0 By Admin 1

JARAC

Vaš um je danas kristalno jasan. Postarajte se da pomognete i sebi kao što pomažete drugima. Povedite računa o svakom zadatku koji vam je poveren i koji zahteva dodatnu pažnju. Posedujete sjajnu sposobnost da rešite svaki duševni problem. Komunicirajte sa samopouzdanjem. Kontaktirajte ljude koje niste dugo čuli. Biće im veoma drago da ste ih se setili.

VODOLIJA

Danas gledajte svoja posla i nikako nemojte slušati tuđ prljav veš. Preuzmite kontrolu nad situacijom kada vidite da nešto treba da se uradi. Drugi mogu biti brzopleti i videti stvari drugačije od vas. Nemojte menjati svoje gledište samo zato da biste njima pojednostavili. Ukoliko vam je neko na putu suočite se sa njim.

RIBE

Danas ćete posebno biti u stanju jasno i razumno da razmišljate. Dajte sve od sebe da odradite ono što radite kako treba. Nemojte padati na tuđe drame. Treba da uživate u dobroj radnoj atmosferi sa odličnim tehničkim dodacima, te biste mogli razmisliti da nadogradite svoj računar ili telefon. Nemojte biti toliko škrti. Potrošite kako biste sebi olakšali život

 

Stranice: 1 2 3 4