Kažu da je NAJPREVRTLJIVIJA i NAJOPASNIJA žena u horoskopu, ali kada pokaže PRAVO LICE svi shvataju da je VREDNA DIVLJENJA i APLAUZA

Kažu da je NAJPREVRTLJIVIJA i NAJOPASNIJA žena u horoskopu, ali kada pokaže PRAVO LICE svi shvataju da je VREDNA DIVLJENJA i APLAUZA

18. travnja 2018. 0 By Admin 1

Za nju kažu da je prava “opasna žena”. Neki je se boje, jer veruju da je njena žaoka prilično bolna. Neki kažu, gde ona stane – tu trave ne raste. Ipak, stvarnost je sasvim drugačija. Jednom kada je upoznate, shvatićete koliko je ona zapravo žena vredna divljenja.

Žena Škorpija - žena za sve!
ŽENA ŠKORPIJA – ŽENA ZA SVE!FOTO: PROFIMEDIA

Ona je žena Škorpija!

 

Oličenje odanosti

Ovo je, zapravo, jedna od ključnih osobina žene rođene u znaku Škorpije. Ništa joj ne može pomeriti tlo pod nogama. Bilo da se radi o prijateljima ili čoveku kog voli, ona savršeno dobro zna u kojoj tački leži lojalnost i zbog čega je toliko bitna. Ona je jedna od onih osoba kojoj slepo možete verovati. To je zbog toga što ona nije neko ko veruje u davanje lažnih obećanja. Lojalna je do srži!

 

 

Nezavisnost

Ženi rođenoj u ovom znaku nije stalno potreban neko ko će da pazi na nju i čuva joj leđa. Čak iako se čini malom i tihom poput miša, ona ima snagu i hrabrost lavice. Upravo zbog ovih karakteristika ona je sposobna da se brine o sebi. Ona voli svoju slobodu, ali i mrzi kada joj govore šta da radi. Ona radi stvari za koje ona misli da su ispravne umesto da slepo sluša druge.

 

 

Oštrouman posmatrač

Žena rođena u ovom znaku ekstremno je oštrouman posmatrač. Ona ima tendenciju da ulazi u sitne detalje, kada je reč o nekom problemu ili osobi i to na takav način da apsolutno ništa ne može da joj promakne. Uočiće stvari koje drugima nisu vidljive. Zbog ovakve prirode sagledavanja stvari, žena rođena u znaku Škorpije ima tendenciju da donosi odličnu “presudu” o raznim pitanjima ili ljudima.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3