Kažu da je NAJPREVRTLJIVIJA i NAJOPASNIJA žena u horoskopu, ali kada pokaže PRAVO LICE svi shvataju da je VREDNA DIVLJENJA i APLAUZA

Kažu da je NAJPREVRTLJIVIJA i NAJOPASNIJA žena u horoskopu, ali kada pokaže PRAVO LICE svi shvataju da je VREDNA DIVLJENJA i APLAUZA

18. travnja 2018. 0 By Admin 1

Odlučnost i nepokolebljivost

Žena rođena u znaku Škorpije po svojoj prirodi je odlučna, nesalomljiva i nepokolebljiva. Ona je neko ko razmišlja o postizanju ciljeva i vrlo dobro zna šta želi. Ostavlja sve drugo po strani dok ne ostvari ono što je “zacrtala”. Na tom putu ništa ne može da je uzdrma, koliko god se neko trudio da to uradi.

 

 

Neuporediva strast

Strast žene rođene u znaku Škorpije vredna je pisanja knjige. Kada voli, uradiće sve da druga strana bude srećna. Opet, s druge strane, kada nekoga ne voli, uradiće sve da mu zagorča život. Šta god da radi, daje sve od sebe i ide do krajnjih granica. Bez obzira da li je u pitanju obrazovanje, karijera, hobi ili odgovornost, ona nastupa sa ogromnom strašću i žarom.

 

 

Ambicioznost

Ona je uvek zauzeta kovanjem planova kako da dotakne same zvezde. Ne, to ne znači da ona ne stoji čvrsto na zemlji već samo da je vrlo ambiciozna i da veruje u svoje snove. Žena rođena u ovom znaku vredno i revnosno radi na njihovom ostvarivanju. A, zašto i ne bi? Uostalom, ona je vrlo svesna da posjeduje vrstu sposobnosti koja joj pomaže da ostvari ono što želi.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3