Horoskop za iduću nedelju 21.05. do 27.05. – Najsretniji znakovi će biti BLIZANCI, OVAN I ŠKORPIJA

Horoskop za iduću nedelju 21.05. do 27.05. – Najsretniji znakovi će biti BLIZANCI, OVAN I ŠKORPIJA

19. svibnja 2018. 0 By Admin 1

 

Rak 

LJUBAV: Netko od vaših prijatelja mogao bi vam se jako svidjeti. Možda ćete dvojiti da li sačuvati lijepo prijateljstvo ili se upustiti u ljubavnu vezu. U svakom slučaju, ako slušate svoje srce, ne možete pogriješiti. Oni u duljim vezama bit će dobro.

 

 

KARIJERA: Mnogi će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Otuda će proisteći i nova motivacija, te još uporniji rad. Vaša predanost i energija za mnoge će biti zarazni. Moći ćete pokrenuti kolege oko sebe.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Ovih dana imat ćete višak energije

 

 

 

 

Lav 

LJUBAV: Potreba za sigurnošću u privatnom životu bit će naglašena ovih dana. Ipak, ne gnjavite partnera s dokazima ljubavi jer to nitko ne voli. Shvatite da ne postoji garancija za ništa na ovom svijetu, a kad to usvojite, sami ćete se osjećati bolje.

 

 

KARIJERA: Mnogi će biti u iskušenju da podlegnu vlastitoj pohlepi. Proanalizirajte ono što imate i ako uvidite da vam je to dostatno za normalan život, ne tražite više od toga. Skromnost je oduvijek zapravo bila vrlina.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Ni u čemu ne treba pretjerivati.

 

 

 

 

Djevica

 

LJUBAV: Sigurnost i stabilnost osobnih odnosa postat će vam važni u ljubavnom životu. Svoju energiju usmjerit ćete na postizanje spomenutog. Partner će biti ugodno iznenađen. Oni koji su još sami sada će birati samo trajne opcije odnosa.

 

 

KARIJERA: Vjerojatna su poslovna putovanja, nova učenja, otkrivanja novih spoznaja. Učenici i studenti bit će uspješni. Oni koji rade svaki će dan imati na pameti sve više odličnih ideja. Intelektualni djelatnici briljirat će u svom radu.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Pijte više vode.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4