BIK I ŠKORPIJA! Ljubavni problemi, RASKID i jedna nova ŠANSA ZA LJUBAV… Mesečni horoskop za JUN!

BIK I ŠKORPIJA! Ljubavni problemi, RASKID i jedna nova ŠANSA ZA LJUBAV… Mesečni horoskop za JUN!

25. svibnja 2018. 0 By Admin 1

Bik – mesečni horoskop za jun 2018.

bik

Posao:

Dragi Bikovi,
Početkom juna Venera, vaš vladar, pravi trigon sa Jupiterom i Neptunom, što će dovesti do poboljšanja saradničkih odnosa kao i poslovnih partnerstava. Imaćete uspeha u javnosti i u poslovima povezanim sa javnošću i pravosuđem. Budite pažljivi kada se radi o investitorima, bankama, kao i osobama od auteriteta i na višem položaju od vašeg jer ćete na tim relacijama nailaziti na teškoće. 12. juna Merkur ulazi u znak Raka i vaše polje komunikacija. Tamo će narednih dana praviti sekstil sa Uranom i opoziciju sa Saturnom. Bićete u mogućnosti da pokrenete nove projakte i da se istaknete sa idejama u vezi bržeg ostvarivanja planiranih ciljeva. S druge strane, izbegavajte saradnju sa inostranim partnerima, obrazovnim institucijama i državnim preduzećima. Povedita računa i o ažurnom vođenju administracije. Venera će 13. juna ući u znak Lava i vaše polje kreativnosti i zabave, ali vam se savetuje da se držite već isprobanih načina rada i da izbegavate eksperimentisanje i ulaske u poslovne rizike. Na teškoće ćete nailaziti ako zapošljavate radnike.

 

U trećoj dekadi juna Venera pravi opoziciju sa Marsom i kvadrat sa Jupiterom, što vas upozorava na mogućnost sukoba interesa u odnosima sa jednim polovnim partnerom, kao i na neslaganja sa nadređenima. U ostvarivanju planiranih zadataka imaćete teškoće u vidu velikih pritisaka naređenih na vas. Izbegnite subobe kako ne biste snosili neželjene posledice. Prelazak Marsa u retrogradni hod 26. juna olakšaće vam rešavanje nesuglasica na poslu. Na polju novca je važno da na vreme plaćate račune koji vam pristižu i da se ne zadužujete iznad realne granice. dobici vas očekuju početkom juna. Ostatak meseca će priliv finansija na vaš račun biti promenljiv. Budite prilagodljivi i proračunati.

 

Nezaposleni Bikovi će dobiti mogućnost zaposlenja u javnom sektoru, kao i u oblastima administracije, knjigovodstva i računovodstva.

 

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Venera 1. juna pravi trigon sa Jupiterom koji se nalazi u vašem polju braka i ljubavi. Vaši odnosi sa voljenom osobom će biti ispunjeni srećom. Ostvarićete zajedničke želje i bićete u mogućnosti da putujete, da posetite jedno mesto gde već duže vreme želite da odete zajedno. Pazite na troškove. Vaša strastvenost će biti pojačana. Izbegavajte ljubomoru.

 

U drugoj polovini juna Venera će praviti opoziciju sa Marsom koji vlada vašim poljem ljubavi i kvadrat sa Jupiterom. Vaši česti izlasci sa prijateljima počeće da smetaju vašem partneru. Osećaće se zapostavljeno sa vaše strane. Nećete moći da se složite oko načina realizacije zajedničkih ciljeva. Vaš odnos će biti napet i lako može da dođe do svađe.

 

 

Ako ste slobodni:

Privući će vas neko ko je inteligentan, zabavan i sa kim ćete naći dosta zajedničkih tema za razgovor. Počećete da se viđate i u početku ćete biti prilično zainteresovani za ulazak u vezu.

 

U drugoj polovini juna ćete početi da primećujete kako je vaša simpatija nestalan tip i kako nema osećaj za vaše potrebe, već isključivo za sopstvene. To će dovesti do nesuglasica koje mogu da vas odbiju i da donesete odluku da nećete nastaviti viđanje. Možete se razočarati ako ne budete pažljivi.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3