BIK I ŠKORPIJA! Ljubavni problemi, RASKID i jedna nova ŠANSA ZA LJUBAV… Mesečni horoskop za JUN!

BIK I ŠKORPIJA! Ljubavni problemi, RASKID i jedna nova ŠANSA ZA LJUBAV… Mesečni horoskop za JUN!

25. svibnja 2018. 0 By Admin 1

Stariji Bikovi će upoznati osobu koja će im delovati vrlo privlačno ali će ubrzo uvideti da se radi i osobi koja je vrlo komplikovana, što će im zasmetati. Ako želite vezu, budite strpljivi, tolerantni i i potrudite se da se bolje upoznate.

 

 

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti osetljivo i promenljivo. Potrebno vam je više odmora i boravka u prirodi na suncu i čistom vazduhu. Naravno, izbegavajte da duže vreme budete izloženi jakom suncu. Najbolje bi bilo da praktikujete jutarnje i večernje šetnje. Moguće su smetnje sa cirkulacijom. Bolove u leđima ako duže sedite rešavajte vežbama za razgibavanje.

Potrebna vam je ishrana koja sadrži dosta ugljenih hidrata. Paradajz, šargarepa, cvekla, grašak i kupus su vam neophodni za svakodnevnu ishranu. Od voća uzimajte urme i smokve, kao i jabuke i banane. Crveno meso i riba takođe mogu češće da vam se nađu na jelovniku. Supu od povrća sa više začina, posebno sa dodatkom bibera uzimajte povremeno .

 

Srećni brojevi:

4, 11, 16, 20, 23

 

Škorpija – mesečni horoskop za jun 2018.

skorpija

Posao:

Dragi Škorpioni,
Merkur će praviti konjunkciju sa Suncem 6. juna. Započećete sa novim finansijskim planovima i naći ćete način da bolje i efikasnije organizujete priliv i odliv novca sa vašeg računa. Ugovorićete nove sporazume u vezi rokova i dinamike plaćanja što će unaprediti vaš platni promet i otvoriti vam mogućnosti za ostvarivanje dobitaka koji će unaprediti vaše poslovanje. Kvadrat koji ćeMerkur i Sunce praviti sa Neptunom upozorava vas da ne ulazite ni u kakve rizične poduhvate, posebno što se tiče investicija. Na teškoće ćete nailaziti u kreativnim poduhvatima i u oblastima zabave. 12. juna Merkur ulazi u znak Raka i pravi narednog dana sekstil sa Uranom. Započećete pregovore sa inostranim partnerom koji će se odvijati po planu i biće uspešni. 13. juna će Venera ući u zbnak Lava i vaše polje posla i karijere odakle će praviti kvadrta sa Uranom. To će vam doneti neočekivane prepreke i zastoje na polju javnosti i u odnosima sa jednim poslovnim partnerom. Opozicija Merkura sa Marsom će otežati poslovne pregovore i dovesti do sporijeg prometa roba i usluga.

 

Sunce će 21. juna ući u znak Raka i vaše polje posla. Pokazaćete više samopouzdanja i veština u onome čime se bavite, uspostavićete bolju saradnju sa nadređenima, a ako se nalazite na nekom od rukovodećih položaja, vaš autoritet će se poštovati i vaši podređeni će ostvariti svaki zadatak uspešno pod vašim vođstvom. 25. juna će Venera praviti kvadrat sa Jupiterom koji se nalazi u vašem znaku, što će otežati ostvarenje vaših prioritetnih ciljeva zbog nedostatka finansijske podrške. Na polju novca će vam prva polovina juna biti povoljna i doneće vam planiranu taradu i dobitke, a druga polovina juna će biti promenljiva, pa je važno da pravite detalje kalkulacije i da izbegavate prekomerne troškove.

 

Nezaposleni Škorpioni će imato povoljne uslove da započnu sopstveni biznis, za šta bi mogli da dobiju podršku u vidu subvencija ili povolje uslove druge vrste.

 

 

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Na početku juna Venera koja vlada vašim poljem braka i ljubavi pravi trigon sa Jupiterom koji se nalazi u vašem znaku. Očekuje vas harmonija koju ste dugo želeli u odnosima sa voljenom osobom. Ispuniće vam se želje kojima ste težili duže vremena unazad. partner će imatio dobar osećaj za vaše potrebe i pružaće vam svu potrebnu pažnju i podršku svim srcem.

 

Sredinom juna će Venera praviti kvadrat sa Uranom koji se nalazi u vašem polju ljubavi, što će iznenada dovesti do ozbiljnih nesuglasica sa voljenom osobom. Vaš partner će biti preuzauzet svojim poslovnim obavezama, a vi ćete osećati potrebu za više slobode u vezi. Situaciju će otežati i to što nećete moći da se dogovorite oko ulaganja zajedničkog novca.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3