Strelca čeka SUDBINSKI PREOKRET, Lav i Škorpija nikad SREĆNIJI, Blizanci nose OGROMAN TERET… Evo šta vam predviđa LJUBAVNI TAROT ZA JUN!

Strelca čeka SUDBINSKI PREOKRET, Lav i Škorpija nikad SREĆNIJI, Blizanci nose OGROMAN TERET… Evo šta vam predviđa LJUBAVNI TAROT ZA JUN!

6. lipnja 2018. 0 By Admin 1

Rak

Nemojte gledati svoju ljubavnu situaciju na crno-bijeli način. Niti jedan odnos ili stanje nije niti potpuno negativno niti potpuno pozitivno. Sve se kreće negdje između, u nijansama sive. Stoga, ne budite kruti sudac sebe, partnera ili svoje situacije. Ništa nećete postići pukim mentalnim analiziranjem, zbrajanjem pluseva i minusa niti prosuđivanjem iz perspektive vlastite moralne superiornosti (toga nema).

 

Ono što vama sada treba je da utišate sve te glasove u svojoj glavi, a još više glasove onih oko vas koji vas možda dobronamjerno savjetuju, ali zapravo nisu upućeni u suštinu vašeg stanja. Odmaknite se od toga, meditirajte u samoći i tišini te poslušajte što vam ima za reći vaše srce, vaše biće. Tu ćete pronaći odgovor koji tražite i koji se uopće ne mora poklapati s mentalnim analizama koje vas sada more. Važno je da napravite tu transformaciju iz glave prema srcu!

 

 

Lav

Lavovima je ovo vrlo povoljno razdoblje za ljubav. Vi naprosto zračite, svejedno jeste li u odnosu ili ste solo. Imate iza sebe period u kojem ste bili stisnuti i u nekom grču, ali sada je to iza vas i tijekom lipnja ćete pokazati svu svoju raskoš sebe kao osobe i partnera.

 

Prepustite se tim povoljnim vjetrovima, uživajte u njima i neka vas nose u mirne i bogate vode. Ne morate baš ništa činiti, već samo budite ono što jeste. Ostalo će ići praktički sve samo od sebe. Srećkovići!

 

 

Djevica

Djevice, vaš stan ili dnevni raspored može biti uredan i organiziran, ali pedantnosti nema mjesta u ljubavnom životu. Ljubav je neuhvatljiva. Pokušate li je ukalupiti u neke svoje okvire, zbog vlastite potrebe za redom, to će vam samo izazvati stres i nevolje.

 

A pogotovo je tome tako jer se tu radi o drugom ljudskom biću koje ima svoje želje, način izražavanja, vrline i mane. Žao mi je, ali tu vam nikako ne može biti reda. Želite li biti sretni(ji) u ljubavi morate si dozvoliti veću opuštenost, nonšalantnost, zaigranost, spontanost, ludiranje… drugim riječima životnost koja je kaotična. Barem u ljubavi to pokušajte.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4