Ovan na ljubavnim MUKAMA, Devica u ZABRANJENOJ vezi, Strelac na PUTU, Jarac u okovima LJUBOMORE… Evo šta predviđa VELIKI HOROSKOP ZA JUN!

Ovan na ljubavnim MUKAMA, Devica u ZABRANJENOJ vezi, Strelac na PUTU, Jarac u okovima LJUBOMORE… Evo šta predviđa VELIKI HOROSKOP ZA JUN!

10. lipnja 2018. 0 By Admin 1

Lav ulazi u povoljan period za ljubav

Dotle, pažljivo promatrajte i stavite fokus na dela, ne reči, potencijalnih kandidata. Zauzeti mogu imati ljubomorne ispade partnera. Ne odgovarajte istom žestinom, kako ne bi upali u problem. Vas svađe iscrpljuju i dugo bolujete posle njih.

 

 

 

Osetljiv probavni trakt. Redovnije jedite!

 

 

 

 

LAV

Lavove očekuje veoma lep period, pun novih kontakata i poslovnih šansi. Novčana situacija se popravlja u značajnoj meri, što će pomoći dalju realizaciju vaših planova. Dobar je momenat za sve koji se bave predavačkim radom, komunikacijama, marketingom, novinarstvom. Imaćete dosta dinamike u svakodnevnom poslu. Moguće su promene među vašim nadređenima. Povedite računa o ugovorima koje trebate da zaključite. Posavetujte se sa pravnicima oko svega, ne činite ništa na svoju ruku. Mogući su problemi sa zakonom, pravnim stvarima, većim sistemima. Započeli ste borbu sa vetrenjačama, ali ćete kroz istu imati mnogo poteškoća. Spremni ste za sve te izazove koji će potrajati. Mogući su i istupi u javnosti, povodom navedenih problema.

 

 

Početak meseca je obeležen vašim povlačenjem u svoj svet. Venerin prolazak kroz 12. znak od vas će učiniti da do polovine meseca budete prikriveni kada je reč o emocijama. Moguć je i ulazak u tajni odnos, sa osobom koja vam iznenada ulazi u život preko posla. Od polovine meseca kreće period koji će biti izuzetno povoljan za ljubav! Mogućnost ulaska u novu vezu je naglašena, što će vas u potpunosti preporoditi. Uživaćete punim plućima. Zauzeti pripadnici znaka mogu očekivati promenljiv odnos, i nesuglasice, posebno pripadnici prve dekade znaka. Situacija se popravlja krajem meseca. Ovo je za vas period druženja, novih poznanstava i uživanja u izlascima sa prijateljima!

 

 

Problemi sa kostima i zglobovima.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4