Ovan na ljubavnim MUKAMA, Devica u ZABRANJENOJ vezi, Strelac na PUTU, Jarac u okovima LJUBOMORE… Evo šta predviđa VELIKI HOROSKOP ZA JUN!

Ovan na ljubavnim MUKAMA, Devica u ZABRANJENOJ vezi, Strelac na PUTU, Jarac u okovima LJUBOMORE… Evo šta predviđa VELIKI HOROSKOP ZA JUN!

10. lipnja 2018. 0 By Admin 1

DEVICA

Vaša pozicija je ovog meseca u fokusu. Karijera je nešto o čemu ćete intenzivno pričati i na čemu ćete raditi. Odnos sa nadređenima je pomalo kritičan, sa komunikacione tačke gledišta. Novac vam dolazi, preko prijatelja ili kroz realizaciju ranijih poslovno finansijskih planova. Veoma brinete oko nekog duga, koji može biti vaš ili da ga neko ima ka vama. Dobar je period za rešavanja starih kredita i zaduženja, pa iskoristite ovaj mesec za to. Sklapanje ugovora vezanih za posao i finansije je izvestan, posebno od 10.06. Moguć je nov karijerni početak, od 13. juna, kada će mlad Mesec biti u vašem polju karijere, pa ga iskoristite da porazgovarate sa nadređenima o napredovanju ili da ako ste nezaposleni uđete u traženje posla.

 

 

U ljubavi je situacija stabilna, zauzeti pripadnici znaka će regulisati stare probleme sa parterom, dok će slobodni biti u prilici da sa nekim od prijatelja počnu prisniji odnos. Moguće je i da vas neko od prijatelja upozna sa interesantnom osobom koja će vam okupirati pažnju. Neko sa kim duže vremena imate prijateljski kontakt vam sve više budi strast, a ovaj mesec je idealan da se odvažite i toj osobi to jasno stavite do znanja. Zauzeti bi se trebalo pripaziti tajnih odnosa, od treće sedmice meseca.

 

 

Nervni sistem je preosetljiv.

 

 

 

VAGA

Poslovna situacija ide prema planovima, pozicija vam je stabilna, izuzev jednog manjeg problema koji možete očekivati od ženske osobe koja vam je u krugu šefova. No, ta situacija se rešava do 15. juna. Budite mirni i diplomatični kako umete, i stvari će se izgladiti. Novac vam dolazi, to je neosporno, ali vas muči njegov pojačan odliv. Moguće je da kroz pravna pitanja imate troškova, ali ćete njihovo rešavanje sada staviti ad acta, pa se time baviti krajem godine.

 

 

Ljubav vas muči, tačnije rečeno ljubomora, imaćete dosta prilika za nova poznanstva, što će partneru buditi ljubomoru, ako ste zauzeti. No, sve će to uneti dah dinamike u vaš život. Slobodnima je druga polovina meseca veoma povoljna za nove emotivne početke, koji najpre mogu startovati na prijateljskoj osnovi. Bićete vedri i otvoreni za nove ljude u svom životu.

 

 

Kolebljiv apetit, kontrolišite ga!

 

 

 

 

ŠKORPIJA

Jupiterova retrogradnost vas do 11. juna jula koči na planu finansija. Sve iščekujete, ali nikako da se desi realizacija. Neka stara pravno legalna pitanja će se dotle rešavati i dati vam priliku da pokrenete stvari s mrtve tačke. Neko od nadređenih neće biti naklonjen vašim poslovnim rešenjima, što će vas izbacivati iz takta. Ovo je mesec u kom ćete rešavati nekakav stari dug, kredit i slično. Dobar je momenat i za aplikaciju za kredit, jer će od treće sedmice meseca biti uslova da dobijete potvrdan odgovor. Novčana situacija se popravlja, ali ne željenom dinamikom. Brže će sve to ići iza 11. jula.

 

 

U ljubavi je za vas krenuo period koji obećava! Slobodnima se može pojaviti sudbinski važna osoba, sa kojom će u startu stvari krenuti brzo i dinamično. Iskoristite to, jer se radi o odnosu koji obećava više od obične avanture.

 

Ljubavni izazov za Ribe

Bićete planetarno podržani i vi koji ste u dugim vezama i brakovima, pa ovaj mesec iskoristite za planiranje odmora sa partnerom, izlaske i druženja u krugu zajedničkih prijatelja.

Problemi sa leđima, napetost, nervoza.

 

 

STRELAC

Dragi Strelčevi, sada kada je stelijum planeta preko puta vas, u opozitnom znaku Blizanaca, vi ćete se ceo mesec osećati kao da vodite rat, pri čemu je svaki dan nova bitka. Staćete u odbranu svoje pozicije i stavova, jer vas neko iz najbližeg okruženja direktno ugrožava svojim postupcima. Novčana situacija je promenljiva, a na neki novac čekate duže nego što je planirano. Od kraja meseca se i taj segment rešava, pa će nestati i vaši razlozi za brigu. Bićete u grču oko neke papirologije, ali očekujte da se krajem meseca i taj problem okonča.

 

 

Ljubav vas očekuje ni manje ni više nego u krugu saradnika, ako ste slobodni. Međutim, ljubomorni ispadi su nešto što nećete tolerisati, a osoba koja vam je predmet interesovanja neće uspeti da se tome odupre. Nov emotivni početak možete očekivati oko 15. juna., ili definisanje nekog već postojećeg nejasnog odnosa. Dobar je moment za kraći put, jer vas tamo očekuje izuzetno zanimljiva osoba, drugačija od svega što ste do sada iskusili.

 

 

Problemi sa hormonima i kilažom.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4