Dame rođene u OVA tri znaka su SAN svakog muškarca, one su NAJODANIJE ŽENE ZODIJAKA

Dame rođene u OVA tri znaka su SAN svakog muškarca, one su NAJODANIJE ŽENE ZODIJAKA

15. listopada 2018. 0 By Admin 1

Postoje žene kojima je vernost i odanost u ljubavi na prvom mestu. One kada jednom zavole, u stanju su da tu ljubav čuvaju do kraja života. Braniće životom svoju ljubav ako neko pokuša da je ugrozi. Dame rođenje u znaku JARCA, BIKA I DEVICE, važe za najodanije i najvernije žene u horoskopu.

 

JARAC

Žena Jarac dok je još uvek u mlađim danima, može delovati ponekad hladno i odbojno. Činjenica je da žene rođene u ovom znaku tek kada predju 40u godinu zaista procvetaju. Kao cvet se otvore i pokažu svoje najbolje kvalitete. Ljubavna veza sa Jarčicom, za svakog muškarca će biti nezaboravno iskustvo, a onaj ko je uspe zadržati pored sebe, uvideće da ona što više vreme prolazi, i što je starija da je sve bolja i lepša.

Žene rođene u ovom znaku teže karijeri ali one ljubav nikada ne zapostavljaju. Nikada je neće staviti na drugo mesto. Za njih je ljubav nešto posebno u životu, i sve će za nju žrtvovati ako treba.

 

Žena Jarac sanja da upozna muškarca s kojim će stvoriti dom i porodicu. Njoj vernost i čast ne dozvoljavaju da švrlja, i zato su jako odane kada jednom stanu na ludi kamen. Ove žene nisu preterano romantične, ali za nežnost znaju i te kako. Muškarac će pored ovakve žene biti jako srećan. Ove odanbe žene će vernost zahtevati i od svog partnera, a ako dođe do prevare, one najčeće odlaze.

 

ODANOST DO KRAJA

 

BIK

Žena rođena u znaku Bika, je odana verna i žena posvećena braku i partneru. Nju odlikuju i časti i poštenje kao i činjenica da se najbolje majke rađaju u ovom znaku. Bikovi su verni i odani dok god imaju za šta da se bore u vezi. Žena Bik je jaka žena na kojoj nikada neće moći primetiti da je nešto muči ili da ima neke probleme. Ona je uvek nasmijana i nikada neće dozvoliti da njeni problemi utiču na druge ljude.

 

Ona je toliko jaka da se hvata u koštac sa najtežim što život nosi. Ova žena je posvećena u ljubavi i važi za jednu od najodanijih žena u Zodijaku. Muškarac koje je ima, zna kakvo blago mu je podareno. Ona će se boriti i brinuti o svome muškarcu. Ove žene kada zavole, njihova ljubav traje večno.Bik vas nikada neće ostaviti dok god ima zašto ostati.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2