JARAC, VAGA I OVAN! Do KRAJA godine SUDBINA MENJA ŽIVOT OVA TRI ZNAKA!

JARAC, VAGA I OVAN! Do KRAJA godine SUDBINA MENJA ŽIVOT OVA TRI ZNAKA!

22. listopada 2018. 0 By Admin 1

Jarac

Ono sto je jako bitno spomenuti odmah na pocetku, je to da Jarcevi koji su u vezi moraju dobro da razmisle sta zele. Jer nece imati mnogo prostora da mijenjaju stvari onako kako bi zeljeli, naime, vas ce zahvatiti sudbinaska promjena.
Ako zelite da ostanete u ovoj vezi, moracete nauciti sta znaci kompromis i tako se poceti ponasati. Jer je partneru vise preko glave vasih hirova i poceo je da osjeca usamljeno sa tobom u vezi sto nikako nije dobro.

 

Ako ne obratite paznju na njegove emocije i ne posvetite mu paznju koju trazi od vas, mogli bi biti ostavljeni i povrijedjeni. Zato dobro razmislite kuda vodi to vase ponasanje i sta cete od toga dobiti ako tako nastavite.

Vi najbolje znate sta su prioriteti u vasem zivotu, i ako to trenutno nije ljubav, onda morate to da objasnite partneru. Jer on smatra da je problem u njemu i zbog toga se osjeca zapostavljeno… Mozda ce vam problemi izgledati dosta manji i bezazleniji ako naucite sa znaci povjerenje i podrska. Ucvrsticete svoj odnos sa partnerom bas na taj nacin…

 

 

Vaga

Ukoliko ste isplanirali ovih nekoliko mjeseci koji su ostali u ovoj godini, ipak ostavite prostora za nepredvidive stvari. Jer ce se one jako brzo poceti desavati, desavace ih se sve vise. Svakako cete morati pokazati kolika vam je sposobnost prilagodjavanja u ovakvim situacijama…

To ce biti za vase dobro, jer ne bi valjalo da se izgubite na pola puta, pa onda ni naprijed ni nazad. Zato sacekajte jos, dok ne budete sto posto sigurni u svoju odluku.

 

Nemoje da vas preplasi ovo, jer shvatite da su promjene pozitivna stvar. Ona vam daje izbor da mijenjate ono sto vam ne odgovara i da strah nikako ne smije da odlucuje umjesto vas. Ako mu to dozvolite, on ce sve vise da raste a vi cete se povlaciti u sebe.
Period do kraja godine ce za vas biti jako turbulentan. Mnogi ce pokazati svoje pravo lice i nemojte da zatvarate oci pred istinom koja vas uporno trazi. Pogledajte svijet bar jednom realnim ocima jer ce vam od tog momenta sve biti puno jasnije i bistrije. Put do onih pravih stvari uvijek je trnovit, ali ponekad taj bol moramo osjetiti da bi osposobili sami sebe za zivot i ljubav…

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2