Kad žena popizdi sakrij se u mišju rupu: Stvari koje užasno vređaju devojke

Kad žena popizdi sakrij se u mišju rupu: Stvari koje užasno vređaju devojke

29. srpnja 2016. 0 By Admin

Stvari koje užasno vređaju devojke: I komplimenti umeju da budu uvredljivi, ali vama je sigurno suviše komplikovano i zahtevno da vodite računa o tome. Dopuštate sebi da komentarišete naš izgled, da ismevate nespretnosti, imate neukusne primedbe na naše prijatelje. I onda su žene komplikovane i zahtevne. Ova lista ženskih komentara i reakcija olakšaće vam posao – ne morate da razmišljate, stvari sa spiska su sto posto uvredljive.

 

“Rekao mi je da bolje izgledam kad se našminkam. Ako je hteo da mi da kompliment, valjda je trebalo da kaže upravo suprotno – da sam mu lepša bez šminke. Mislila sam da svaki muškarac zna toliko. Naravno da se šminkam da bih lepše izgledala, ali šta znači ta primedba? Da treba da stavim kesu na glavu kad smo zajedno, a nisam stigla da uglancam masku?

Da li ja njemu da kažem da mi se više sviđa njegov penis kad je u erekciji? Kako bi shvatio tu poruku? Da mi ga ne pokazuje dok se ne pobrine za erekciju? Da se ne šeta go predamnom? Možda muškarci nisu toliko osetljivi na dvostruke poruke, ne znam.”

“Kad ismeva svaku punačku glumicu i voditeljku na TV-u. To je tako bedno i ružno. Šta mu to znači? One vređaju njegov osećaj za lepotu, ili njegova očekivanja od ženskih TV lica? Pa, mene vređa to što on to tako agresivno i nedžentlmenski ispoljava. Svaka žena zaslužuje poštovanje.”

(nastavak na sledećoj strani)

Stranice: 1 2 3