Nije da te ne voli: Muškarac namerno ne zove samo da vidi kako će žena odreagovati

Nije da te ne voli: Muškarac namerno ne zove samo da vidi kako će žena odreagovati

31. srpnja 2016. 0 By Admin

Ne ugađajte mu previše

Oprezno s provokativnom garderobom! Dubokim dekolteom, prekratkim minićem i tangicama odmah ćete privući pažnju muškarca, što, slažete se, nije teško. Problem je zadržati pažnju.
Pod preterivanjem se podrazumeva sve od provokativnog oblačenja, prečestog zvanja telefonom do „spremanja slave“ kad dođe kod vas da gledate film.

Zaboravite frazu: dajem sve od sebe. Dajte sve od sebe da ostvarite neki svoj cilj, a muškarcu dajte onoliko koliko je objektivno zaslužio nivo vaše veze. Sve preko toga će ga udaljiti od vas. Bezuslovna ljubav je divna, ali samo ako ne poništava ljubav prema samom sebi i ako je zaslužena.

Držite do sebe

Poštovanje sebe i svojih stavova ne podrazumeva neosetljivost za drugog i netoleranciju. Naprotiv. Kada se zaljubi, žena koja istinski drži do sebe situaciju procenjuje realno i ne dozvoljava da njeno ponašanje poremeti romantična projekcija koju je pripisala određenom muškarcu. Svojim stavom i ponašanjem pokazuje da se ne plaši da ostane sama i da nije zavisna od veze.

Ona daje muškarcu dovoljno prostora za sve što on želi, istovremeno mu jasno stavljajući do znanja šta će tolerisati a šta ne. U vezi koja je ugrožava ili ograničava ne guta knedle i ne čeka da joj se dečko opameti. Time istovremeno čini veliku uslugu muškarcu: oslobađa ga osećaja krivice i odgovornosti za svoju patnju. A to je već dovoljno da on ostane s njom.

nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2