Prvo otkrij ŠTA SVAKI ZNAK TRAŽI U LJUBAVI pa se tek onda baci u akciju

Prvo otkrij ŠTA SVAKI ZNAK TRAŽI U LJUBAVI pa se tek onda baci u akciju

23. kolovoza 2016. 0 By Admin

Horoskop i ljubav su dve reči koje često povezujemo zajedno pa preispitujemo jesmo li s partnerom kompatibilni, kako ćemo se slagati, ima li veza budućnost… Ali horoskop može da otkrije i ko bi mogao da bude vaš idealan partner, barem prema vašim osobinama

OVAN

Ovaj znak ima uzavrelu krv pa uživa u činu zavođenja, ali ne voli nametljivce. Uživa u spontanosti i koketiranju. Ako im neko u potpunosti odgovara, lako će se zaljubiti, ali se moraju potruditi kako bi ostali s jednim partnerom. Ovnovima najviše odgovara osoba koja će pratiti njihov tempo i koja ima istu energiju kao oni. To su otvorene osobe koje se ne libe da pokažu pravo lice.

BIK

Ovaj znak žudi za senzualnošću i tradicijom i živi za ljubav. Imaju profinjen ukus, vole elegantne večere i izlaske koji bude sva čula. Bikovi će svom partneru pružiti nežnost i ljubav, ali od njega očekuju isto. Bikovima treba osoba koja je strastvena i prepuna seksepila. Njima je ovaj deo vrlo važan pa zbog toga traže izvrsnog ljubavnika koji će ih zavesti.

 

 nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5 6