PORUKE BLIŽNJIMA: PREMINULI SU SE JAVLJALI KROZ INTUICIJU I SNOVE

PORUKE BLIŽNJIMA: PREMINULI SU SE JAVLJALI KROZ INTUICIJU I SNOVE

4. rujna 2016. 0 By Admin

Duše se vraćaju kako bi javile da su dobro i žele da njihovi najmiliji budu sretni pa često komuniciraju smijehom, otkriva Theresa Caputo, svjetski poznati medij

Theresa Caputo, jedan od najpoznatijih medija današnjice, već godinama ima svoj TV show pod nazivom “Long Island Medium“, u kojem gledateljima nastoji objasniti kako se povezuje s duhovima. Pomaže im i da lakše prepoznaju znakove i simbole koje im kao poruku šalju njihove preminule voljene osobe. Danas ima više od 100.000 sljedbenika na Twiteru, dok je na Facebooku prikupila gotovo 3,5 milijuna lajkova.

Njezin najveći dar je njezina urođena sposobnost da komunicira s preminulima, pri čemu i najvećim skepticima u samo nekoliko sekundi izgovori takve detalje koje samo on i pokojnik mogu znati te zbog kojih ostanu potpuno razoružani. Komunikacija s duhovima, kako kaže, nije nešto što je lako prihvatila – godinama se borila s anksioznošću, sve dok nije prošla pet godina rada s iscjeliteljem te prihvatila svoj dar i počela prenositi poruke koje prima.

 

nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5