KAD MUŠKARAC KRIJE DA TE VOLI: 8 znakova koji odaju da POTAJNO MAŠTA O TEBI

KAD MUŠKARAC KRIJE DA TE VOLI: 8 znakova koji odaju da POTAJNO MAŠTA O TEBI

19. rujna 2016. 0 By Admin

Pokazuje ti svoje stvari

Bilo da poseduje kolekciju stripova, Star Wars figurice ili albume sa sličicama iz detinjstva, siguran znak da je zainteresovan za tebe je ako te odvuče u stranu da ti pokaže svoje “dragocenosti”. Zaljubljen muškarac želeće sa tobom da podeli čak i ono što nikome ne pokazuje i ne govori.

 

 

 

Naglašava da su mu druge devojke samo drugarice

Još jedan siguran znak koji odaje da je muškarac potajno zaljubljen u tebe je način na koji ti predstavlja druge devojke. Ako ga sretneš negde u ženskom društvu, a on ti tu devojku predstavi ne samo po imenu, već uz obavezno “Ovo je moja drugarica ta i ta”, stalo mu je da ne stekneš pogrešan utisak.

 

 

 

Popušta ti

Ako ti gotovo u svemu popušta, slab je na tebe. Ukoliko uvek na kraju odete tamo gde si ti htela, pušta te da pobediš u nekoj društvenoj igri, prepušta tebi da odabereš film ili muziku, njegova osećanja prema tebi su više nego prijateljska.

Muškarce je ponekad teško pročitati, pogotovo što neki tipovi čak ni u vezama ne ispoljavaju ovakvo ponašanje prema devojci. Međutim, ako mu nisi devojka, a on radi navedene stvari, sigurno o tebi misli mnogo više nego što je uobičajeno da jedan muškarac misli o ortakinji.

 

 

 

besnopile.rs

Stranice: 1 2 3