Pečat stare duše, znak koji PROCVJETA NAKON ČETRDESETE – Superzvijezda koja SAMA STVARA MAGIJU!

Pečat stare duše, znak koji PROCVJETA NAKON ČETRDESETE – Superzvijezda koja SAMA STVARA MAGIJU!

10. listopada 2016. 0 By Admin

Tko voli Jarca?

Ovan, Rak, također kardinalni znaci. Bik i Djevica su kompatibilni s Jarcem, jer oni mogu učiti jedni druge o svojim potrebama i dogovarati se o stvarima koje su od velike važnosti za obje strane.

 

Blizanci, Lav, Škorpion, Vaga, Ribe i Strijelac ostavljaju previše prostora i tada se Jarac ne osjeća uistinu ugodno. Osim toga, Jarac ne želi da mu se govori što bi trebao učiniti, a svi ti znakovi imaju puno toga za reći, dok Jarac voli slijediti svoje vlastite prosudbe.

 

Jarcu se preporučuju aktivnosti poput meditacije (kako bi se odvojio od svojih misli), yoge, provođenje vremena sa životinjama u prirodi – gdje je fokus na jednostavnoj ljepoti, povjerenju i nevinosti tih stvorenja.

 

Jarac se mora sjetiti disati. Ostvarenje je vrijedno, ali isto tako i jednostavno bivanje.

Svaki put kad mislim da sam shvatio Jarca, on me iznenadi s novim hirom njegove osobnosti i to sa migom i djetinjim veseljem koje mi izmami osmijeh.

 

Poštujem Jarce, tu veliku, uistinu zanimljivu enigmu.

Kada je riječ o odnosima, u vezi najbolje funkcionira s osobom (bez obzira na znak) koja će mu olakšati njegov teret. Njegovo srce ćete potpuno osvojiti ukoliko mu pomažete i dopuštate da cijelo vrijeme on kontrolira situaciju.  To nije jednostavan podvig – ali kada vas Jarac prihvati, to je za cijeli život.

 

Jarci su stare duše super zvijezde, unatoč unutrašnjem radu koji možda zbunjuje mnoge druge znakove.

 

atma.hr

Stranice: 1 2 3