PRESEKLA JE: Imala sam divnog muža, troje dece i stan. I sve sam OSTAVILA!

PRESEKLA JE: Imala sam divnog muža, troje dece i stan. I sve sam OSTAVILA!

7. studenoga 2016. 0 By Admin

Šta raditi kada u vama nestane svetlo? Ovo je pitanje koje sebi svakodnevno postavlja mnoštvo bračnih drugova, a sve u nadi da će se pojaviti neko ko će sve izgovore i boli ukloniti čarobnim štapićem.

U životu, nažalost, stvari tako ne funkcionišu.

Blogerka Karli Izrael objasnila je za Hafington post zbog čega je odlučila da ostavi porodicu – decu i supruga i šta je to za nju značilo.

“Primetila sam kako na Guglu sve češće tražim odgovor na pitanje da li da ostajem u braku zbog dece. Preklinjala sam Boga da mi kaže šta da ardim. Plakala sam svaki dan dok sam hodala oko svoje savršene kuće. Šest godina bračnog savetovališta, tri divna dečaka, nije bilo preljuba, nije bilo kockanja, a ja sam iz dana u dan u sebi umirala.
Nisam znala koliko možeš biti usamljen u braku. Ležimo jedno pored drugoga na krevetu, ne dodirujemo se, svako sa svojim telefonom u ruci, kao brodovi koji se mimoilaze. Bio je dobar čovek i dobar otac. Ali kako sam žudela za povezanošću i osećajem da me neko želi. Tiho stiskanje vilice i pogledi koji se ignorišu. Imamo dvoje male dece i razvod bi ih dotukao. Razvod bi dotukao i njega. Zato odlučujem da ostanem, opet i opet odlučujem ostati. I svakog dana deo mene umire.
Sedela sam tako sa svojim najboljim drugaricama, kada su me pogledale i rekle: “U tebi je nestalo svetla.” I to je sve što mi je potrebno. Pokušavala sam da ostanem zbog dece, zbog njega i u tom procesu sam izgubila sebe.
Nakon što su me prijatelji i porodica savetovali, ja sam ipak izabrala sebe.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3