Ova čarobna riječ je važnija od ‘molim’ i ‘hvala’ – Pokušajte, zaista djeluje fantastično!

Ova čarobna riječ je važnija od ‘molim’ i ‘hvala’ – Pokušajte, zaista djeluje fantastično!

11. studenoga 2016. 0 By Admin

Jučer smo išli u šetnju i otišli smo do poligona za rolanje. Bilo je mnogo mladih natjecatelja. Izgledali su tako graciozno i lijepo da moja kći nije mogla skinuti oči s njih. Gledala ih je kako voze i nije željela otići.

 

Dugo ih je gledala, razmišljajući o nečemu, čekala… ona se stvarno htjela voziti. Ali bilo je puno problema vezano uz to.

Ona je samo 2 i pol godine stara, njezina veličina koturaljki uopće nije bila dostupna (pa nismo mogli iznajmiti par za nju), imao sam neke hitne stvari za napraviti, a poligon se zatvarao za 20 minuta.

 

No, ona je stvarno htjela ići i molila me kao da je pitanje života i smrti.  A ja sam rekao: “Pokušajmo!” Uzeli smo najmanje koturaljke, popunili ih dodatno čarapama, stegnuli čvrsto i ušli na poligon. Njene male noge nisu je slušale. Zapravo, ponašale su se kao što je i očekivano kada se netko nađe prvi put na koturaljkama.

 

Nakon 20 minuta, poligon se zatvarao. I, naravno, moje dijete je bilo razočarano. Ali, također,  ona je bila i impresionirana i inspirirana činjenicom da smo pokušali.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3