Kakve partnerice traže: Vodenjak starije i iskusne, Vaga lijepe, a Škorpion potpuno odane!

Kakve partnerice traže: Vodenjak starije i iskusne, Vaga lijepe, a Škorpion potpuno odane!

19. studenoga 2016. 0 By Admin

Muškarac Vaga traži fizičku ljepotu žena, a zatim njene vrline, dok su Ribe malo zaljubljene u sebe i čekaju da žena napravi prvi korak…

Ovan

Lijepo oblikovanog tijela i uvijek okružen ženama, Ovan ima jak instinkt da bude u centru pažnje. On voli razigrane žene, ali će također uzeti u obzir njihovu inteligenciju. On posebno vrednuje žene koje znaju komunicirati i koje se ne plaše novih kontakata. Ovan je romantičan i dobar ljubavnik. On je veliki planer u praksi, a najbolji način da se uvučete pod njegovu kožu je pridonijeti njegovim planovima. On je vrijedan, tako da lako zaradi novac, ali ga brzo gubi zbog ekstravagancije.

 

Bik

Muškarci ovog znaka su dosljedni i traže praktičnost u različitim životnim situacijama. Oni su vrlo vrijedni, ali žele da njihov rad bude priznat i poštovan. Tvrdoglavost i skepticizam su njihove glavne slabosti, a često prikazuju ljubomoru i posesivnost. Iako ih je ponekad teško zavesti, u sretnoj vezi Bik će braniti čast i sigurnost bez kompromisa, čak i ulaskom u fizičke tuče ako je potrebno. Oni imaju istančan ukus za lijepo (posebno odjeću i hranu) i talent za financije.

 

nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5 6