2017. godina, kroz ružičaste naočare: Fantastičan svet pun nežnosti i poljubaca čeka OVE horoskopske znake čitave iduće godine!

2017. godina, kroz ružičaste naočare: Fantastičan svet pun nežnosti i poljubaca čeka OVE horoskopske znake čitave iduće godine!

25. studenoga 2016. 0 By Admin

Mnogi vrlo strpljivo čekaju “pravo vreme”, “svojih pet minuta”… Taj trenutak je stigao! Da, ovde je pred vama, te otkrijte, kada je pravo vreme za romansu, da li ćete stati na ludi kamen ili u baš u vaš dom stižu rode…

OVAN

Ovo je godina ljubavi za vas! Ako ste zadovoljni u vezi u kojoj jeste, tada će vaša veza postati snažnija i uzbudljivija. Bićete osećajniji nego inače što će vam pomoći da lakše izrazite svoja osećanja prema partneru. Komunikacija će biti prijatnija, ali nećete samo razgovarati! Ovo je vrlo strastvena godina. Na ovaj ili onaj način vaš ljubavni život biće veoma začinjen. Ako ste sami, ove godine upoznaćete novu osobu.

Izlazite na nova mesta i uživajte u druženjima i novim poznanstvima. Ako želite prinovu u porodici, ove godine vaša želja može da se ostvari. Ako to ipak ne želite za sada, preduzmite potrebne mere. Više ćete se kretati i više prilika ćete imati da “kliknete” s nekim. Ako imate onaj dobar osećaj, ne oklevajte i krenite u akciju. Uopšteno, ove godine ćete upoznati puno novih ljudi i sklopiti puno prijateljstava a možda ćete biti spremni i za stupanje u bračne vode. Ovan je spreman na brak ili snažnu ljubavnu vezu u julu i avgustu.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12