BRZI TEST: Izaberi jednu od četiri venčanice i saznaj da li će ti brak biti pobeda ili PROPAST

BRZI TEST: Izaberi jednu od četiri venčanice i saznaj da li će ti brak biti pobeda ili PROPAST

25. studenoga 2016. 0 By Admin

U burnim bračnim vodama valja imati jako kormilo ili jak karakter. Pogledajte četiri venčanice, brzo odaberite jednu i saznajte kakav će vam biti brak!

Četiri venčanice pred vama nosile su poznate mlade čiji ishod braka je dobro poznat. Izaberite jednu od ovih kreacija što pre i saznajte šta vam podsvest sprema.

Evo rezultata!

Venčanica kraljice Viktorije

Venčanica kraljice Viktorije, Foto: Profimedia.rs

Naopaka bajka

Odabrali ste tešku kombinaciju. Britanska kraljica Viktorija je imala naoko savršenu venčanicu. Takav joj je bio i brak. Udala se za nemačkog princa Alberta i za 17 godina braka mu rodila devetoro dece. Par je bio opsednut seksom, ali to im nije bila jedina opsesija.

Viktorija je bila bolesno ambiciozna i kao majka i kao supruga, a muž je zbog njenih trudnoća počeo da preuzima njen posao, a samim tim i deo moći. Iako su delovali kao par iz kataloga okružen nasmejanom dečicom realnost je bila drugačija. Istoričari tvrde da je nakon Albertove smrti Viktorija nosila samo crninu – ali da joj je laknulo. Pazite se priželjkivanja venčanja iz bajke. Život nema uvek hepi end, ali evočetiri razloga zbog kojih je večna ljubav totalna glupost.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4